Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інфекціоніст дала сумний прогноз по COVID-19 в Україні

Інфекціоніст дала сумний прогноз по COVID-19 в Україні

Лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська спрогнозувала різке зростання захворюваності на коронавірус.

ВІДЕО ДНЯ

Коронавірус в Україні набирає обертів і за станом на 4 вересня в країні встановлений новий антирекорд за кількістю нових випадків зараження – 2723 людини. Лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська вважає, що Україна знаходиться на порозі зростання захворювань коронавірусом і найближчим часом ситуація буде тільки погіршуватися.

Вона зазначила, що вже зараз є проблеми з госпіталізацією, оскільки немає можливості кожного хворого з групи ризику помістити в стаціонар.

Реклама
Читайте також:
Кількість хворих на коронавірус знову різко зросла. В Україні черговий антирекорд

"Те, що зараз відбувається – ми ще тільки на початку росту захворюваності на коронавірус, але вже зараз неможливо хворого з групи ризику покласти в стаціонар", – розповіла Голубовська у програмі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Реклама

Вона додала, що якщо не будуть дотримуватися рекомендацій щодо захисту від COVID-19, то велика частина пацієнтів буде змушена лікуватися вдома, через те, що отримати кваліфіковану допомогу буде дуже складно. Голубовська повідомила, що у них в клініці зараз практично військове положення і лікарі віддали під хворих навіть свої навчальні кімнати.

"Люди працюють цілодобово, без вихідних. Жодного вихідного ні у кого не було", – сказала лікар.

Голубовська висловила свою думку про те, що діти з 1 вересня пішли в школу і пояснила, що вона була прихильником дистанційного навчання.

Реклама

"Усі ми чудово розуміємо, що ні з якими масками діти в школу ходити не будуть. Це нереально. Це неможливо. Я взагалі була прихильником непопулярного рішення. Просто я розуміла, що мене ніхто не підтримає і я це не озвучувала, тому що це епідеміологи повинні вирішувати. Я взагалі була за дистанційне навчання максимально", – сказала інфекціоніст.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно