Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатців попереджають про аферистів, які ходять від будинку до будинку

Закарпатців попереджають про аферистів, які ходять від будинку до будинку

Закарпатців попереджають про аферистів, які ходять від будинку до будинку

В області останнім часом активізувались шахраї, які представляються контролерами «Закарпатгазу». Поки псевдоконтролер нібито перевіряє показники лічильника або ж газові прилади, спільник зловмисника чинить крадіжку. Про один з таких випадків повідомила постраждала особа і у правоохоронні органи, і представникам АТ «Закарпатгаз» минулого тижня.

ВІДЕО ДНЯ

У цьому випадку люди не були співробітниками підприємства. Так само шахраї можуть відрекомендуватися співробітниками будь-яких інших структур чи комунальних установ, аби їх впустили у помешкання і вони вчинили злочин. У зв’язку з тим, що останніми днями почастішали такі випадки, АТ «Закарпатгаз» просить закарпатців бути пильними.

«Контролер «Закарпатгазу» обов’язково має повідомити своє місце роботи, а на вимогу мешканця квартири чи будинку — пред’явити посвідчення. Тому обов’язково запитуйте посвідчення, у наших співробітників воно буде обов’язково», — наголосив начальник відділу інспектування АТ «Закарпатгаз» Олександр Кіндяк.

Реклама
Читайте також:
У Мукачівському районі активізувались шахраї

У посвідченні, що належить працівнику газового господарства, вклеєна фотокартка, зазначені прізвище, ім’я та по-батькові особи, її посада, номер та дата видачі. Також цей документ завжди завірений мокрою печаткою підприємства та підписом голови правління.

Реклама

Споживач, до якого прийшов представник АТ «Закарпатгаз» має повне право сфотографувати посвідчення на мобільний телефон.

Керівництво Закарпатгазу просить закарпатців бути обачними та не піддаватися на провокації нечистих на руку людей. Якщо хтось володіє інформацією про подібні випадки, просимо телефонувати за номером: 067-817-85-22 або писати на [email protected].

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно