Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ситуація погіршується: очільник МОЗу зробив тривожну заяву

Ситуація погіршується: очільник МОЗу зробив тривожну заяву

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов попередив, що за нинішньої тенденції захворюваності коронавірусів кількість нових хворих на добу може перевищити 4 тисячі осіб. 11 вересня в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" він закликав українців дотримуватися встановлених в країні протиепідемічні правила.

ВІДЕО ДНЯ

"Виходячи з того, з якою швидкістю ми перевалили за 2 і 3 тисячі (нових інфікованих на добу) з одного боку, а з іншого – легковажне ставлення до всіх правилами нової реальності, які встановлені в державі, ми йдемо не за найкращим сценарієм, м’яко кажучи. З такою ж швидкістю ми можемо перейти 4 тисячі", – сказав Степанов.

Читайте також:
Новий поділ на карантинні зони: одне з міст Закарпаття опинилось у "червоній зоні"
Реклама

За словами міністра, при такому сценарії розвитку ситуації в країні лікарні почнуть заповнюватися, і навантаження істотно зросте. Степанов закликав українців дотримуватися протиепідемічних правил.

"Єдине прохання, про яке я прошу вже близько п’яти місяців щоранку, – і це не зобов’язання перед державою або урядом, а перед самим собою і своїми близькими, – просто дотримуватися правил. Вони прості. Таким чином ми зменшимо кількість людей, які будуть хворіти кожен день, кількість госпіталізацій, і ви будете впевнені, що наша медична система зможе надавати допомогу", – зазначив глава МОЗу.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно