Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Група осіб побила та зухвало пограбувала закарпатця

Група осіб побила та зухвало пограбувала закарпатця

Вчора ввечері, близько 19:40 години, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування 37-річного жителя Берегова. Заявник повідомив, що на вулиці Мужайській до нього підійшло четверо осіб, серед яких одна жінка, спричинили тілесні ушкодження, пошкодили автомобіль марки ВАЗ «21014» та відібрали сумку з документами і грошима.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські групи реагування патрульної поліції Берегова за орієнтуванням оперативно встановили місце пересування авто, на якому втекли грабіжники. Автомобіль «Mitsubishi Grandis», за кермом якого перебувала 27-річна дівчина, правоохоронці зупинили на виїзді з міста. Пасажиром автівки був 40-річний мукачівець, один із причетних до пограбування берегівця, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
В Ужгороді обікрали ювелірну майстерню. Поліція знайшла зловмисника
Реклама

Під час огляду транспортного засобу поліцейські слідчо-оперативної групи із салону іномарки вилучили всі викрадені речі та повернули потерпілому.

За фактом грабежу, вчиненого групою  осіб, слідчі Берегова розпочали слідство за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Одного з грабіжників, 40-річного мукачівця, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз поліцейські розшукують інших двох чоловіків, причетних до злочину. Діям кожного з фігурантів злочину слідство надасть правову оцінку.

Реклама
Група осіб побила та зухвало пограбувала закарпатця – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно