Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Одна з країн ЄС посилила карантин

Одна з країн ЄС посилила карантин

Європейські країни останнім часом демонструють стрімкий ріс заражень коронавірусом. Незважаючи на те, це серед іншого це пов’язано зі збільшенням кількості тестувань, уряди йдуть на посилення карантину.

ВІДЕО ДНЯ

Наприклад, у Німеччині ввели обмеження для проведення приватних вечірок, зустрічей і розширили масочной режим. За минулу добу в Німеччині зареєстрували рекордну кількість заражених коронавірусом – 6638 осіб. Зауважимо, що востаннє такий показник у країні фіксували ще в березні – 6294 випадків.

Канцлерка Ангела Меркель і глави урядів федеральних земель 14 жовтня домовилися про посилення протиепідемічних заходів в країні. Вони перш за все стосуються регіонів із високими темпами поширення COVID-19 – менше 50 випадків зараження на 100 тис. населення протягом тижня.

Реклама
Читайте також:
У Чехії запроваджують жорсткі обмежувальні заходи

Тепер там ресторани та інші заклади громадського харчування закриватимуться о 23:00, а кількість учасників приватних вечірок і зустрічей обмежуватимуться 10 особами з максимум двох домогосподарств. Як повідомляє DW, саме вечірки і зустрічі в колі друзів у Німеччині вважають головним джерелом заражень коронавірусом.

Реклама

Крім цього, пакет ухвалених урядом рішень передбачає розширення маскового режиму в регіонах, де протягом тижня фіксується мінімум 35 випадків зараження на 100 тис. населення. Зокрема, масковий режим також введуть у всіх місцях, де протягом тривалого часу скупчуються люди.

Нагадаємо, в Україні змінили умови карантину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно