Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Популярна серед заробітчан країна вводить жорсткі карантинні обмеження

Популярна серед заробітчан країна вводить жорсткі карантинні обмеження

Популярна серед заробітчан країна вводить жорсткі карантинні обмеження

Із понеділка, 2 листопада, Німеччина запроваджує жорсткі карантинні обмеження, які включають закриття барів, ресторанів та фітнес-студій. Про це після наради з прем’єрами федеральних земель оголосила канцлерка Ангела Меркель. 

ВІДЕО ДНЯ

Меркель заявила, що вірус зростає в геометричній прогресії.  У 75% усіх нових випадків зараження більше не відомо, звідки вони походять. Система охорони здоров’я все ще може впоратися з цим тягарем, але якщо так буде продовжуватися, вона опиниться на межі протягом декількох тижнів.

"Ми знаємо, що нам потрібно знову скоротити кількість контактів – ось чому нам потрібні національні, але обмежені у часі зусилля з 2 листопада", – заявила  Ангела Меркель, повідомляючи про нові обмеження.

Реклама
Читайте також:
В Євросоюзі заговорили про призупинення безвізу

За її словами, через два тижні слід оцінити ефективність заходів і за необхідності їх скоригувати. За даними німецьких ЗМІ, з 2 листопада у громадських місцях дозволено зустрічатися членам тільки двох домогосподарств, максимально десяти особами. 

Реклама

Заклади громадського харчування, такі як ресторани і паби, повинні закритися до кінця місяця, окрім їдалень. Доставка і їжа з собою – дозволені. Косметологічні студії, масажні кабінети і тату-салони повинні закритися, тому що там неможливо дотримуватися мінімальної дистанції. Перукарні залишаються відкритими.

Магазини роздрібної торгівлі залишаються відкритими, але в них діятимуть обмеження стосовно кількості клієнтів усередині. Школи і дитячі садки повинні залишатися відкритими.

Читайте також:
У Чехії запровадили комендантську годину
Реклама

Матчі Бундесліги і заходи професійного спорту відбуватимуться без глядачів. Тренування любительських команд заборонені. Фітнес-студії і басейни закриваються. Індивідуальні заняття спортом дозволені. 

Населення просять утримуватися від "непотрібних" приватних поїздок. Це також стосується зустрічей з родичами. Розміщення туристів в готелях забороняється – дозволено приймати тільки осіб, які зупиняються з метою невідкладних відряджень. Театри, кінотеатри і концертні зали зупиняють роботу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно