Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Погода на Новий рік 2021: перші прогнози та що очікувати

Погода на Новий рік 2021: перші прогнози та що очікувати

Синоптики озвучили перші прогнози, якою буде погода на Новий рік 2021 в Україні. Але, перш за все, люди повинні розуміти, що такі довгострокові прогнози, в першу чергу, показують тенденцію і часто дають невелику точність. Синоптики дуже часто роблять прогнози погоди на місяць, пору року, а то і на цілий рік. Звичайно ж, не завжди такі прогнози виявляються точними. Саме через часті похибки люди часто скептично ставляться до довгострокових погодних розрахунків.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Погода на зиму в Україні: перші прогнози від кількох синоптиків

Та все ж, чимало людей цікавить, чи буде Новий рік 2021 в Україні зі снігом? За інформацією Укргідрометцентру, у грудні 2020 року температура повітря буде плюсовою навіть вночі. Втім, ближче до кінця року, на українців чекає похолодання та засніжить.

Реклама

Стійкий сніг, і той невеликий проміжок часу, в Україні прогнозують тільки в кінці грудня.

Попередній прогноз погоди на Новий рік 2021

Народний синоптик Володимир Деркач прогнозує відчутне похолодання тільки після Дня Миколая, яке відзначають 19 грудня. Зимова погода і минулого року в Україні вже відзначилася аномально теплими показниками і відсутністю снігу. Тоді, навіть, це назвали "зимовим бабиним літом". На цей раз прогнозують щось схоже.

Реклама

Але, за словами народного синоптика, під Новий рік все зміниться. У ніч із 31 грудня на 1 січня народний синоптик прогнозує невеликі заморозки і сніг.

Територія України велика, а тому і погода в різних регіонах може різнитися. Приміром, є більша ймовірність зустріти Новий рік 2021 в Карпатах зі снігом, ніж святкувати прихід 2021-го у південних регіонах і сподіватись на сильні морози зі снігом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно