Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чехії хочуть продовжити надзвичайний стан

У Чехії хочуть продовжити надзвичайний стан

Уряд Чехії вимагатиме від парламенту продовження надзвичайного стану, оголошеного у зв’язку з епідемією коронавірусу. Про це заявили віцепрем’єри Ян Гамачек і Алена Шіллерова.

ВІДЕО ДНЯ

"Я переконаний, що необхідно буде попросити Палату депутатів продовжити надзвичайний стан. Епідемія повільно сповільнюється. Якщо ми хочемо дотримуватися певних заходів, це вимагає продовження ситуації", – сказав Гамачек перед зборами нижньої палати парламенту.

Читайте також:
У Чехії продовжили надзвичайний стан
Реклама

Питання про продовження надзвичайного стану буде розглянуто в п’ятницю або понеділок на засіданні уряду. Депутати зможуть проголосувати за нього в наступний четвер. Надзвичайний стан в Чехії наразі діє до 20 листопада, як і більшість обмежувальних заходів. Напередодні у Чехії підтвердили найменшу кількість випадків коронавірусу за чотири тижні - 3608.

За останні тижні в країні зафіксували один із найшвидших темпів зростання рівня зараження в Європі, включаючи рекордну щоденну кількість понад 15 000 випадків 4 листопада. Згідно з даними Європейського центру профілактики та контролю захворювань, за останні тижні кількість смертей, пов’язаних з COVID-19, в Чехії була найвищою в Європі на душу населення.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно