Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі на Виноградівщині спалахнула пожежа

У селі на Виноградівщині спалахнула пожежа
ВІДЕО ДНЯ

12 листопада повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло із села Гудя Виноградівського району. Осередком загорання стала дерев’яна споруда, що на вул. Гевденя. Пожежу помітили мешканці цього села, коли вже вогонь майже повністю охопив будівлю. Вони й зателефонували на "101".

На місці події працювали бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів,  які о 21:57 локалізували пожежу. Повна ж ліквідація тривала до 22:30. На жаль, врятувати від знищення полум’ям споруду площею 25 кв. м не вдалося. 

Реклама

А о 22:20 загорілася надвірна споруда на вул. Армійській, що в в селищі Тересва Тячівського району. Ліквідовувати пожежу поспішили бійці ДСНС 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці місцевої пожежної команди даного населеного пункту.

Читайте також:
Серед ночі спалахнула пожежа в піцерії
Реклама

На момент їхнього прибуття, літня кухня вже була охоплена полум’ям. О 22:45 вогнеборцям вдалося локалізувати загорання на площі 50 кв.м, а о 23:05 ліквідувати повністю.

В Управління ДСНС України в Закарпатській області зазначили, що в обидвох випадках на пожежах ніхто з людей не постраждав. Також компетентні служби з’ясовують збитки й причини виникнення пожеж.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно