Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У МВС виступили за повний локдаун в Україні на три тижні

У МВС виступили за повний локдаун в Україні на три тижні

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко назвав карантин вихідного дня напівзаходом і виступив за введення в країні повного локдауну на три тижні. Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Ми всі українці" на телеканалі ZIK.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, інфекціоністка Ольга Голубовська під час зустрічі з главою МВС Арсеном Аваковим заявила, що карантин, введений менш, ніж на три тижні, не матиме жодного впливу на поширення коронавірусу.

"Необхідно, щоб був розірваний ланцюг розвитку захворюваності. Фактично вірус передається через контакт людини з людиною. І якщо продовжує працювати громадський транспорт, якщо ми закриваємо місця з підвищеним скупченням людей тільки на вихідні, а в інші дні вони працюють, то ланцюг вірусу не зупиняється", – сказав заступник міністра.

Реклама
Читайте також:
В Україні готові ввести повний локдаун на Новий рік і Різдво, – ЗМІ

Геращенко припустив, що кількість хворих на COVID-19 в Україні буде тільки збільшуватися. Представник МВС також закликав вжити заходів для підтримки бізнесу в період карантину.

Реклама

"Правильне рішення – напрацювати пакет підтримки бізнесу, щоб підприємці змогли отримати втрачені доходи від закриття бізнесу, щоб були виплачені зарплати, і треба йти на тритижневий карантин. Усе інше – це напівзахід, який може закінчитися тим, що в нас може бути зростання кількості хворих до 25-30 тисяч осіб на день", – заявив Геращенко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно