Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чорна п’ятниця у «Галереї світла»: знижки до 25%

Чорна п’ятниця у «Галереї світла»: знижки до 25%

Мрієш про нову люстру, бра чи настільну лампу? Настав час втілити мрії в життя! Чорна п’ятниця 2020 дозволить забути про обмеження, адже це час, коли будь-яку річ можна придбати з хорошою знижкою. Відбувається обвал цін і головне – не проґавити момент для купівлі.

ВІДЕО ДНЯ

Мережа магазинів «Галерея світла» пропонує покупцям знижки від 5 до 25%! Якщо хочеш купити сучасний світильник, торшер або підсвітку – це прекрасний шанс порадувати себе і своїх близьких. Без переплат і завищених цін.

Чорна п’ятниця (або Black Friday) прийшла до нас зі Сполучених Штатів Америки та безпосередньо пов’язана з Днем Подяки, адже йде відразу за ним і сповіщає про подальші передріздвяні знижки. Звичай влаштовувати розпродажі з’явився ще в 19 столітті. Офіційним святом цей день не є, але багато людей беруть вихідні і відгули, щоб встигнути купити якомога більше товарів. Ще б пак – таку можливість не можна втрачати!

Реклама
Читайте також:
Чорна п’ятниця 2020: коли магазини робитимуть знижки

Оскільки День Подяки святкують завжди в четвертий четвер листопада, то розпродажі зазвичай починаються в період з 23 по 29 листопада. Black friday 2020 розпочнеться опівночі 27 листопада 2020 року по всьому світу. Тому в цей день варто відмовитися від інших справ, щоб втілити в реальність мрії і придбати речі, які за стандартною вартістю були надто дорогими. Йдучи на зустріч запитам клієнтів цьогоріч Чорна п’ятниця в мережі магазинів «Галерея світла» триватиме з 23 листопада аж до 6 грудня. Тож у Вас буде два тижні, аби обрати і придбати потрібний товар.

Реклама

Шукай акційні пропозиції за адресою: місто Мукачево, вулиця Ярослава Мудрого, 16 та Миру, 7.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно