Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Редакція газети "Панорама" здобула почесну відзнаку "Компанія року"

Редакція газети "Панорама" здобула почесну відзнаку "Компанія року"

Редакція газети "Панорама" здобула почесну відзнаку "Компанія року"

Приємна звістка днями прийшла зі столиці України.

ВІДЕО ДНЯ

Щорічно, Всеукраїнським галузево-аналітичним центром, спільно з партнерами проводиться аналітика серед підприємств малого та середнього бізнесу з метою визначення надійних та пріоритетних для співпраці компаній. У результаті проведеного експертного аналізу формується реєстр «Надійних та інвестиційно привабливих підприємств». Аналітика проводиться на основі даних попереднього періоду, з використанням актуальної інформації.

20 жовтня цього року Центр отримав оновлений перелік підприємств України, сформований Головним управлінням регіональної статистики України на основі фінансових показників останнього звітного періоду.

Реклама

Відповідно до цього документу товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Панорама» увійшла до переліку надійних та інвестиційно привабливих підприємств країни.

У національному сертифікаті, який надійшов на адресу редакції, зокрема зазначено, що підприємство нагороджується «за вагомий внесок у розвиток економіки регіону, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства, згідно КВЕД 58.13 «Видання газет».

Реклама
Редакція газети "Панорама" здобула почесну відзнаку "Компанія року" – 01

Варто відзначити, що у 2020 році це вже друга нагорода, яка поповнила скарбничку редакції. На початку року ТОВ «Редакція газети «Панорама», яка включає в себе інтернет-видання «PMG.ua», пресцентр «Панорама» та газети «Панорама» і «Панорама плюс Бізнес», була нагороджена ще однією вагомою відзнакою «Вибір країни».

Переконані, що подібні нагороди – це передусім свідчення довіри до нас читачів, які підтримують нас та мотивують на нові здобутки. То ж щиро дякуємо Вам за підтримку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно