Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Помер чемпіон: футболіст, який вчора трагічно загинув, був одним із найяскравіших нападників Закарпаття

Помер чемпіон: футболіст, який вчора трагічно загинув, був одним із найяскравіших нападників Закарпаття

Помер чемпіон: футболіст, який вчора трагічно загинув, був одним із найяскравіших нападників Закарпаття

Залишив поле чемпіоном... У середу ввечері, 16 грудня, в Іршаві нетверезий водій наїхав на трьох людей, які поверталися з тренування. Внаслідок ДТП загинув футболіст Мирослав Мудра, ще двоє пішоходів госпіталізовані до лікарні. Буквально декілька днів тому капітан Бужори виводив команду на поле за черговою перемогою у Суперкубку Закарпаття, а тижнем раніше завоював таке довгоочікуване чемпіонство з своює рідною командою, якій віддав найбільше років свого футбольного життя.

ВІДЕО ДНЯ

Як пише видання «Lobda», Славко був одним із найяскравіших нападників нашого регіону останнього десятиліття. Вирізнявся своєю працездатністю і шаленою самовіддачею, завжди залишав на полі всі сили задля перемоги і їх у нього було багато.

Помер чемпіон: футболіст, який вчора трагічно загинув, був одним із найяскравіших нападників Закарпаття – 01
Реклама

Розпочинав Мудра займатися футболом у Івана Івановича Білака-старшого. Потім грав за своє рідне село – Великі Ком’яти (2004-2008). У 18 років отримав запрошення від «Бужори» (2008-2012, 2017, 2020), тут він розпочав свою футбольну кар’єру на обласному рівні, ця команда стала і останньою для нього. В 2012 році перейшов до гранда закарпатського футболу «Севлюш» (2013-2016, 2018), де мріяв грати з самого дитинства. Один сезон відіграв за Вільхівці (2019).

Читайте також:
Опубліковано фото з місця моторошної аварії, в якій загинув гравець ФК "Бужора"
Реклама

Мабуть один із небагатьох футболістів, який здобув медалі всіх ґатунків вищої ліги Закарпаття з різними командами. Першим здобутком Мирослава стала бронза із Севлюшем у сезоні 2014, за рік з виноградівською командою досяг вже срібла чемпіонату Закарпаття. У 2016 році кладе до своєї колекції ще одне срібло вищої ліги, став фіналістом Кубку і отримав виклик у збірну Закарпаття, за яку відіграв всі матчі у Кубку регіонів ФФУ.

На початку 2017 виступав за ФК Середнє у Зимовій першості, з яким дійшов до фіналу, де поступився севлюшцям. У чемпіонаті вже грав за іршавську «Бужору» з якою завершив сезон в середині турнірної таблиці. У 2018 році він повертається у Севлюш, щоб виграти своє дебютне чемпіонство. А також дебютувати у Кубку України серед аматорів.

Сезон 2019 Мирослав провів у складі Вільхівців, з якими став четвертим і отримав бронзу. Вершиною кар’єри став цей рік – Мудра повертається у Бужору до «свого» тренера Івана Білака, тут він став капітаном і справжнім лідером команди, з яким іршавці стали кращими у цьому сезоні здобувши чемпіонство і Суперкубок Закарпаття.

Помер чемпіон: футболіст, який вчора трагічно загинув, був одним із найяскравіших нападників Закарпаття – 02
Реклама

В інтерв’ю у 2016 році Мирослав сказав, що «для мене футбол – це життя, я хоть і кожен день ходив би на тренування»… За трагічним збігом обставин, його життя обірвалось саме після одного з тренувань.

Спочивай з миром, чемпіон!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно