Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Перечинському районі згоріла лазня

У Перечинському районі згоріла лазня
ВІДЕО ДНЯ

У ніч на 18 грудня трапилася пожежа в лазні на території приватного обійстя, розташованого в селі Тур’я Бистра на Перечинщині. За словами господаря, він хотів прогріти баню і тому наклав вогонь. Згодом чоловік побачив пожежу та о 00:25 зателефонував до Служби порятунку

На місце події збіглися сусіди, які почали за допомогою підручних засобів гасити полум’я. Адже по обидва боки від лазні під одним дахом знаходилися дроварня, житлова кімната й гараж. Людям вдалося відбити вогонь від дроварні, а бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибули за викликом, захистили від знищення кімнату й гараж. Загорання в лазні рятувальники локалізували о 01:12 та остаточно ліквідували о 02:18.

Реклама
Читайте також:
Вночі спалахнула пожежа в одному з магазинів Мукачева

На пожежі постраждав власник лазні: він надихався диму, коли разом із сусідами виносив меблі з передбанника. Чоловікові стало погано, тож він викликав “швидку”. Медики по приїзді на місце поставили йому попередній діагноз – легке отруєння продуктами горіння, та надали допомогу. Госпіталізації господар не потребував.

Реклама

Причину появи вогню наразі встановлюють правоохоронні органи. Сума завданих збитків також з’ясовується, оскільки полум’я пошкодило парну, кімнату відпочинку на площі 25 кв.м та знищило частину домашнього майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно