Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Це переворот на 360 градусів: перше інтерв’ю фіналістки «МастерШеф»-10

Це переворот на 360 градусів: перше інтерв’ю фіналістки «МастерШеф»-10

Це переворот на 360 градусів: перше інтерв’ю фіналістки «МастерШеф»-10

Вчора відбувся грандіозний фінал проєкту «МастерШеф»-10. Найкращим кухарем-аматором країни стала закарпатка Яна Балог. Саме її меню вразило членів журі своєю оригінальністю та смаковими якостями. Як змінилося її життя після перемоги та про що мріє Яна Балог? Про це та ще багато іншого дівчина розказала в інтерв’ю телеканалу СТБ. Далі наводимо оригінальний текст.

ВІДЕО ДНЯ

- Вас сьогодні підтримували сестра і дядько. А що рідні вам казали про участь у шоу?

Вони були приємно здивовані, думали, що мене покажуть іншою.

Реклама

- Чому? 

Ну, бо я така… Нормально нічого не можу сказати, у мене немає телевізійного досвіду. А насправді нічого поганого не було. Усі мені казали, що на телеекранах я така, як і в житті. Загалом були приємні коментарі від моїх близьких.

Реклама
Читайте також:
Дівчина із Закарпаття потрапила до сімки найкращих кулінарів на шоу "Мастер Шеф" і боротиметься за перемогу

- А як ваші викладачі та одногрупники відреагували на цю новину? Писали? 

Вони всі мене підтримували, вітали і дуже раділи за мене! Вони знали, наскільки сильно я обожнюю кулінарію! Коли в нас у зумі проходили пари, вони мене питали, як краще те чи інше приготувати, бо вони не дружать із кулінарією. Усі були за мене раді, що я знайшла своє покликання! Я провчилася в медичному 6 років, і кожен знав, що це ― не моє! А мої рідні не змогли із цим змиритися. А те, що я пішла на «МастерШеф», у моїй сім’ї було досить спірним питанням. Вони думали тільки про інтернатуру, але я на неї не вступила і пішла на шоу. Спочатку вони були незадоволені, бо думали, що це не серйозно. Вони не розуміли, наскільки це для мене важливо… І коли почало все виходити, рідні стали в мене вірити. Було приємно, що я змогла їх переконати в тому, що це моє і це не хобі ― це те, чим я хочу насправді займатися. Я не знаю, як далі все буде, але 100% кулінарію вже не покину! Я з тих людей, що будуть старатися далі в тому жити.

Реклама
Це переворот на 360 градусів: перше інтерв’ю фіналістки «МастерШеф»-10 – 01

- Ви щойно закінчили медичний університет, виграли в шоу «МастерШеф». Що далі?

Наразі я не планую повертатися в медицину. Я хочу далі рухатися в кулінарній історії. Я хочу бути на кухні і готувати! Тому я думаю продовжувати навчатися кулінарії. «МастерШеф» для мене ― це велика і єдина база, яка в мене є. Але за цим усім багато що стоїть! Те, чого я ще не знаю. 

- Де ви мрієте працювати після шоу?

Я би дуже хотіла працювати з Ольгою Мартиновською! Вона мені дуже імпонує! Вона настільки мені своя людина! Дуже схожа зі мною за характером: весела, щира, смішна! Вона намагається всюди шукати позитив! Я би хотіла працювати в її ресторані. Для мене це ціль! 

- Який ваш улюблений конкурс?

Улюблений конкурс, напевно, де можна самій креативити. Ну, я не виділю один. Напевно, сьогоднішній фінал, де я п’ять страв готувала. Я їх сама придумала і приготувала.

Реклама

- Чи хотіли би ви прийти на «МастерШеф.Професіонали»?

Можливо, потім. Третій сезон — точно ні. А четвертий, п’ятий, якщо я буду відчувати, що достойна того рівня, тоді так. 

Це переворот на 360 градусів: перше інтерв’ю фіналістки «МастерШеф»-10 – 02

- Хто ваш найулюбленіший суддя?

Я не хочу ображати когось із них трьох. Усіх люблю, але найбільше — Ольгу. Тому що вона мені імпонує своєю щирістю, мудрістю, і вона весела така, і все надто близько сприймає до серця, як я. Ми дуже схожі з нею. 

- Ким ви себе бачите через 5 років? 

5 років? Ой, це багато. Сподіваюсь, бренд-шефом ресторану.

Реклама

- Пофантазуймо. У вас зараз є свій ресторан. Яка його назва? 

Це важливе таке рішення. Чесно, перше, що мені спало на думку, — це «Sun», бо мене завжди називали «Сонце». Можливо, я його так і не назвала б, але це перше, що прийшло в голову. 

- З ким із учасників ви будете спілкуватися після проєкту?

Стовідсотково, з Ірою та Олексієм.

- Що для вас «МастерШеф»?

Це переворот на 360 градусів. Це нове життя. Справді, я тут пробула три місяці, але насправді відчуваю, ніби пів свого життя. Це щось велике!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно