Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Медики Закарпаття отримали 20 сучасних автомобілів швидкої медичної допомоги

Медики Закарпаття отримали 20 сучасних автомобілів швидкої медичної допомоги

Медики Закарпаття отримали 20 сучасних автомобілів швидкої медичної допомоги

Сьогодні, 31 грудня, на площі Народній в Ужгороді відбулася церемонія вручення ключів від автомобілів швидкої медичної допомоги представникам служб екстрених медичних допомог краю. Виконали цю приємну місію голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров і голова ОДА Анатолій Полосков.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги закупив для області 35 нових автомобілів екстреної медичної допомоги марки «Citroen Jumper» за кошти НСЗУ на суму 68 млн 600 тис грн. 15 із них ще в жовтні поїхали до пунктів швидкої медичної допомоги в райони Закарпаття. Нині прибули інші, – повідомляє пресслужба облради.

Читайте також:
Втрати року: хто з відомих закарпатців пішов із життя у 2020-му
Реклама

Олексій Петров у своїй вітальній промові наголосив, що «держава всебічно підтримує територіальні громади сучасною технікою й обладнанням, а це вказує на той факт, що ми рухаємося в правильному напрямку. Цьогоріч ми змогли мобілізуватися та провести другий етап медичної реформи. І хай як скептики закидають, мовляв, що вона впроваджується не правильно, не вивірено, але нинішня подія – яскравий маркер співпраці і взаємодії держави, влади і громади краю. Сьогодні 20 новеньких автомобілів швидкої медичної допомоги поїдуть у міста і села Закарпаття. У наступному році докладемо максимум зусиль, аби задовольнити потреби всіх громад області.
Олексій Геннадійович на завершення запевнив, що «ми й надалі співпрацюватимемо з виконавчою владою у розрізі всіх важливих пакетів НСЗУ, які працюють на благо людей», привітав медиків та усіх краян із Новим 2021 роком, побажав міцного здоров’я й усіляких гараздів життя.

Відтак, сучасні, високотехнологічні автомобілі, що відповідають вимогам національних та європейських стандартів, поїхали у пункти призначення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно