Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Трагедії на Водохреще: на Закарпатті сьогодні загинуло двоє людей

Трагедії на Водохреще: на Закарпатті сьогодні загинуло двоє людей

Трагедії на Водохреще: на Закарпатті сьогодні загинуло двоє людей

Сьогоднішня доба ознаменувалась трагічними подіями для двох родин із Мукачівщини. Тут внаслідок пожеж загинули двоє осіб. Одну людину врятували вогнеборці.

ВІДЕО ДНЯ

19 січня о 05:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевих мешканців села Станово Мукачівського району про те, що з житлового будинку на вул. Українській, де самотньо мешкає жінка похилого віку, йде дим. За викликом на місце негайно було направлено чергові відділення 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин, які о 06:17 локалізували пожежу на площі 48 кв. м та о 07:50 ліквідували її.

Трагедії на Водохреще: на Закарпатті сьогодні загинуло двоє людей – 01
Реклама

Під час гасіння пожежі було виявлено тіло 79-річної власниці будинку, на жаль, без ознак життя. Що стало причиною загорання встановлять правоохоронці, однак, імовірніше за все, його спричинив саморобний електрообігрівач.

Читайте також:
Друзі забили на сполох: подробиці трагедії, яка сталась на Закарпатті
Реклама

Друга пожежа виникла в Мукачеві на вулиці О.Береста близько 11:00. Осередком займання стала кухня приватного житлового будинку. На час виникнення пожежі в оселі перебували двоє братів та їхня гостя. Остання і виявила загорання.

Прокинувшись від їдкого запаху диму, жінка вирішила перевірити, що відбувається: відчинила двері на кухню звідки на неї повалив дим. Зрозумівши, що в будівлі пожежа, вона негайно вилізла у вікно та почала кликати на допомогу.

Трагедії на Водохреще: на Закарпатті сьогодні загинуло двоє людей – 02
Реклама

У цей час на місце прибули вогнеборці, які, утворивши ланку газодимозахисної служби, зайшли у наповнений вщент димом будинок та виявили в осередку пожежі тіло загиблого чоловіка. З’ясувалося, що це брат власника будинку 1964 року народження.

Читайте також:
Двоє рибалок, які загинули на Водохреща, були батьком і сином

Перевіряючи інші кімнати, начальник караулу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Андрій Кабаштура також натрапив і на 54-річного власника будинку, який на той момент був непритомний. Рятувати чоловіка довелось через вікно. На вулиці на потерпілого вже чекали лікарі екстреної медичної допомоги. У подальшому чоловіка госпіталізували до лікувального закладу.

Пожежу на площі 4,5 кв. м було локалізовано за 7 хвилин, а повністю ліквідовано об 11:39. Внаслідок дії вогню знищено меблі та побутові прилади, а також закопчено стелю й стіни. Причина пожежі та сума збитків встановлюються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно