Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що робити на карантині: кілька корисних порад

Що робити на карантині: кілька корисних порад

Що робити коли нудно, чим зайнятись? На карантині, і не тільки, у людей виникають такі питання. Якщо ви маєте вільний час і не знаєте, що робити в цей період, інтернет-видання "PMG.ua" підготувало кілька дійсно корисних порад.

ВІДЕО ДНЯ

Отримуйте нові знання – проходьте онлайн-курси

Це – дійсно корисне заняття. Згадайте, що ви хотіли давно вивчити, але, як у народі кажуть, до цього не доходили руки. Інтернет дає велику можливість для опанування нових знань. До того ж, це абсолютно безкоштовно і, що важливо під час карантину, нікуди не потрібно виходити з дому. Можливо, ви хотіли опанувати англійську мову чи, приміром, вивчити якусь мову програмування? Знайдіть відповідні курси на YouTube або на платформі Prometheus. Повірте, це буде найкращим вашим рішенням.

Читайте також:  "Червона" зона карантину на Закарпатті: що заборонено відсьогодні

Реклама

Прочитайте книгу

Можливо, ви скажете що це занато нудто, але ви сильно помиляєтеся. Читання – велика насолода, незалежно від того, що читаєш – легкий любовний роман, лірику, драму чи освітню літературу. Велика кількість українців, за даними статистики, не читають взагалі або читають дуже мало. І це велика помилка. Читання розширює кругозір, дає нові знання та збагачує словниковий запас. Почніть читати і ви неодмінно полюбите це заняття.

Займіться спортом

Спорт – найкращі ліки від ліні та нудьги. Можливо, ви помічали за собою, що у вас виникає бажання почати ходити у спортзал, але ви чогось соромитеся. Почніть займатись вдома. Тут вас ніхто не бачить і ви зможете оцінити власний потенціал. Благо, в мережі Інтернет є достатня кількість відео з різними комплексами вправ. Тільки зробіть перший крок і ваші сірі будні набудуть нових яскравих вражень. І питання, що робити коли нудно, вас більше не турбуватиме.

Реклама

Приготуйте нову страву

Коли вам нудно, візьміть і приготуйте нову страву. По-перше – це віджене від вас певний сум, по-друге – ви скуштуєте щось нове. Ви і не помітите, як ця, здавалося б банальна порада, зробить ваш день особливим. Це не обов’язково повинні бути складні в приготуванні кулінарні шедеври. Зробіть те, що не займе у вас багато часу і принесе не тільки задоволення, але й користь.

Читайте також:  Ситуація з коронавірусом на Закарпатті критична, – лікар

На що варто звертати увагу коли нудно

Велика «хвороба» нашого сьогодення – ґаджети. Якщо ви собі задаєте питання, що робити коли скучно, і при цьому тягнетесь до свого смартфону, то це не вихід. Звичайно, Інтернет може допомогти «вбити» час, але він також легко може «вбити» вашу креативність, і ви почнеш нудьгувати ще більше. Якщо ви вже і вирішили його взяти, то проведіть час з користю (про онлайн-курси ми писали вище).

Реклама

Ще важливою річчю є ваше мислення. Звичайно, ви можете перестати нудьгувати, якщо знайдете для себе справу до душі. Але це не факт. Якщо ваше мислення налаштоване на негатив, ви постійно думаєте про свої турботи, то і нова справа вам швидко набридне. Тому, щоб не було нудно постійно, в першу чергу змініть свій настрій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно