Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У чоловіка, який повертався з Німеччини, вилучили мікроавтобус

У чоловіка, який повертався з Німеччини, вилучили мікроавтобус

У чоловіка, який повертався з Німеччини, вилучили мікроавтобус

Сьогодні, 21 січня, інспектори митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці Держмитслужби спільно з прикордонниками виявили порушення, пов’язане з ввезенням громадянином України на митну територію мікроавтобуса «Mercedes-Benz» із перебитими номерними позначеннями кузова.

ВІДЕО ДНЯ

33-річний річний водій транспортного засобу марки «Mercedes-Benz», моделі «Sprinter», повертаючись з Німеччини, під час митно-прикордонного контролю на кордоні обрав «червоний коридор». Крім паспорта, подав свідоцтво про реєстрацію мікроавтобуса з вітчизняними реєстраційними номерними знаками.

Читайте також:
Патрульні виявили ознаки підробки документів у водія
Реклама

Втім у митників та прикордонників виникли сумніви щодо достовірності номерного позначення кузова наявного на транспортному засобі та зазначеному у свідоцтві про реєстрацію. Відтак, під час проведення поглибленого митного огляду мікроавтобуса стражі кордону звернули увагу, що навколо номерного позначення кузова в передній частині є деформація та збільшення лакофарбового покриття.

Тож, за допомогою викрутки інспектори під капотом у моторному відсіку демонтували металеву пластину в передній частині транспортного засобу із номерним позначенням кузова. Під металевою пластиною виявилося інше номерне позначення кузова, яке, схоже, і є заводським.

Реклама

Тож, подавши документи, що містять неправдиві відомості щодо номерного позначення кузова транспортного засобу, відносно українця складено протокол за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Мікроавтобус, попередня вартість якого складає понад 300 тисяч гривень, вилучено до рішення суду.

Як розповіли у пресслужбі Закарпатської митниці Держмитслужби, ця стаття передбачає штраф у розмірі 100% вартості, в даному випадку мікроавтобуса, та його конфіскацію.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно