Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Відремонтувати ділянку дороги на Пряшівській об’їзній у Мукачеві", – Василь Петьовка звернувся до голови ОДА

"Відремонтувати ділянку дороги на Пряшівській об’їзній у Мукачеві", – Василь Петьовка звернувся до голови ОДА

"Відремонтувати ділянку дороги на Пряшівській об’їзній у Мукачеві", – Василь Петьовка звернувся до голови ОДА

Дорога через горезвісний переїзд на Пряшівській у Мукачеві не витримує жодної критики: для водіїв це справжня катастрофа. Об’їзна дорога у Мукачеві має загальну протяжність 9,1 км. Її проїзна частина перебуває у державній власності. Ділянка цього шляху з’єднує дві важливі дороги державного значення, веде до кордону на КПП «Лужанка» та  до магістралі державного значення Н-09 Мукачево –Рогатин– Львів.

ВІДЕО ДНЯ

Об’їзною в Мукачеві рухається половина великовагового транспорту. На щастя, тут поки не сталося катастрофи. Стан ділянки шляху на під’їзді до нерегульованого залізничного переїзду, протяжністю близько 200 метрів, зруйнований повністю: тут метрові ями, вибоїни, об’їхати які нереально. Проїзд цією ділянкою – вкрай небезпечний, особливо для великовагового транспорту. 

Таксисти та приватні власники відмовляються їхати цим відрізком дороги через реальні загрози пошкодження автомобілів та шин. Ще більшим загрозам пошкодженню піддаються вантажні автомобілі, а для великовагових автомобілів, що рухаються з боку міста Рахів, це єдиний напрямок оминути Мукачево.

Реклама
Читайте також:
Вулиця Пряшівська зі сторони ГІДу в Мукачеві перебуває в жахливому стані

На справжні тортури перетворюється рух цією ділянкою для рейсових автобусів та спецтранспорту, адже ця дорога є ще й єдиним сполученням міста з вул. Космонавтів (мікрорайон «Шипка») та селом Шенборн, що ввійшло до складу Мукачівської територіальної громади.

Реклама

Народний депутат Василь Петьовка звернувся до голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова: доручити відповідним службам, відповідальним за стан дорожнього господарства, з настанням сприятливих погодних умов, у першочерговому порядку відремонтувати зазначені ділянки об’їзної дороги Мукачева.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно