Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чинадієві 21-річний хлопець хотів себе вбити: подробиці

У Чинадієві 21-річний хлопець хотів себе вбити: подробиці

Сьогодні, 10 лютого, близько 3:05, до поліції  надійшло повідомлення від чоловіка, який потребував допомоги поліції і розповів, що має намір покінчити життя самогубством. Заявник був вкрай схвильований і відмовлявся продовжувати розмову з операторами служби «102».

ВІДЕО ДНЯ

Після отримання завдання, екіпаж патрульної поліції Мукачівщини негайно виїхав на виклик. Дорогою до населеного пункту один із поліцейських тримав безперервний телефонний зв’язок з чоловіком, намагався заспокоїти його та відговорити від необдуманого вчинку. Водночас до будинку заявника працівники поліції викликали медиків.

Читайте також:
У Чинадієві дівчина вкрала від сусідки банківську картку та зняла з неї гроші
Реклама

Коли поліцейські прибули до будинку чоловіка, він категорично відмовився виходити та зачинився у одній із кімнат будинку, вимкнувши телефон. Разом з батьками поліцейські групи реагування патрульної поліції Павло Станкович та Іван Пукман силою відімкнули двері, де виявили молодого хлопця з ножем в руках. 

За словами інспектора поліції Івана Фірцака, коли працівники поліції потрапили всередину кімнати, то побачили збентеженого молодого чоловіка, який нікого до себе не підпускав і висловлював наміри покінчити із життям. У поліцейських було кілька хвилин, щоб заволодіти увагою хлопця і уберегти його від непоправного. На щастя, хлопець прислухався до поліцейських і вони зуміли відібрати від нього ніж.

Реклама

Молодий чоловік пояснив, що на фатальний крок його підштовхнули життєві обставини. Врятованого хлопця правоохоронці передали медикам, які продовжили з ним розмову.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно