Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кошти платників податків для «своїх»

Кошти платників податків для «своїх»

У Мукачеві підприємство депутата від «Команди Андрія Балоги» та помічника нардепа Балоги надає послуги з охорони для виконавчого комітету, управління освіти, культури, водоканалу та інших об’єктів. Йдеться про мільйонні суми з коштів платників податків

ВІДЕО ДНЯ

Депутат Чинадіївської ОТГ від «Команди Андрія Балоги» Ярослав Якима та помічник народного депутата Віктора Балоги заснували охоронну фірму «Форт».

Читайте також:
Журналісти з’ясують, хто з чиновників наживається на харчуванні дітей
Реклама

Як пише М-студіо, під виглядом надання послуг з охорони йде дерибан бюджетних коштів – ця охоронна компанія зараз у Мукачеві охороняє все, що треба, і що не треба: надає послуги для виконавчого комітету Мукачівської міської ради,  відділу культури Мукачівської міської ради,  управління освіти, молоді та спорту,  охороняє  ММКП «Мукачівводоканал», лікарню, школи, садочки та чимало інших об’єктів, куди списуються насправді мільйони бюджетних коштів.

Така нова стаття видатків у Мукачівській громаді. До слова, у попередній каденції такого не було. Щодо договорів з охоронною фірмою «Форт» – вся інформація у відкритих джерелах, тож ознайомитись із нею не складно.  Жителям громади варто знати, на що витрачаються їхні податки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно