Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У туристичному селищі вирувала пожежа. Ледь не згоріла жінка

У туристичному селищі вирувала пожежа. Ледь не згоріла жінка

17 лютого о 21:23 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про пожежу в селищі Солотвино Тячівського району. Займання виникло в приватному житловому будинку на вул. Прикордонній. Про це рятувальникам у телефонному режимі сповістили стурбовані сусіди, коли побачили, як із оселі йде дим та видно полум’я.

ВІДЕО ДНЯ

До місця події негайно виїхали бійці ДСНС державного пожежно-рятувального поста селища Великий Бичків та місцевої пожежної команди селища Солотвино. По прибуттю вогнеборцям повідомили, що у помешканні може знаходитися 48-річна власниця обійстя. Не гаючи часу, рятувальники приступили до пошуку потерпілої.

В кімнаті, яка й стала осередком загорання, надзвичайники таки виявили жінку, яка лежала на обгорілому дивані вже майже непритомна. Вогнеборці винесли її на свіже повітря, де й передали під опіку фахівців екстренної медичної допомоги. Потерпіла, з діагнозом термічні опіки нижніх кінцівок ІІ-ІІІ ст., зараз перебуває у реанімаційному відділенні Тячівської районної лікарні. Окрім цього жінка ще й добряче отруїлася алкоголем.

Реклама
Читайте також:
Сьогодні вночі спалахнула масштабна пожежа на Берегівщині

О 21:50 пожежу локалізували та о 22:07 повністю її ліквідували. Остаточна причина виникнення пожежі з’ясовується правоохоронними органами, але, можливо, до загорання призвела необережність під час паління в нетверезому стані самої потерпілої; чи свічка, за допомогою якої жінка освітлювала приміщення, адже хата була відключена від електропостачання за борги.

Реклама
У туристичному селищі вирувала пожежа. Ледь не згоріла жінка – 01

Як розповіли в У ДСНС України в Закарпатській області, завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогнем було пошкоджено перекриття й покрівлю будинку площею 1 кв. м та диван.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно