Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Для закарпатців озвучили невтішні прогнози

Для закарпатців озвучили невтішні прогнози

На Закарпатті пік захворюваності на коронавірус настане за два-три тижні. Про це заявив гендиректор закарпатського обласного Центру легеневих хвороб Василь Скрип.

ВІДЕО ДНЯ

“Я би сказав, що зараз це ще не пік захворюваності в нашій області. Ми ще тільки виходимо на пік, ситуація набирає обертів,” – сказав Скрип.

Він зауважив, що області дуже важливо витримати два-три наступні тижні. “Це нам треба пережити, тому зараз усі повинні включатися в роботу якісно. І якщо ми говоримо про медицину, дуже важливо, щоб усі заклади охорони здоров’я працювали з навантаженням, але всі з однаковим. Щоб не тягнула донизу первинна чи середня ланка,” – зазначив медик.

Реклама
Читайте також:
"Закриють усе": у Закарпатській ОДА звернулись до краян

Нагадаємо, за два минулі тижні Закарпаття кілька разів побило власні рекорди із кількості нових хворих та померлих за добу від коронавірусу. Минулого тижня три дні поспіль в області фіксували 13-15 померлих осіб за добу. Щодня в області госпіталізують близько двох сотень людей, ліжок не вистачає.

Реклама

За словами Василя Скрипа, у закарпатському обласному Центрі легеневих хвороб упродовж зими кількість ліжок ковідного фонду збільшили вдвічі, тепер хворих кладуть в ординаторських, сестринських кімнатах і там, де раніше були медичні склади. Через нестачу місць у реанімації в Центрі пробують організувати реанімаційне лікування для хворих на коронавірус у палатах терапії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно