Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мільйон пачок сигарет: угорці затримали вантажівку з цигарками, – ЗМІ

Мільйон пачок сигарет: угорці затримали вантажівку з цигарками, – ЗМІ

Мільйон пачок сигарет: угорці затримали вантажівку з цигарками, – ЗМІ

Опівночі із 5 на 6 березня словенська фура, керована українським водієм, під виглядом паливних брикетів перемістила з України рекордну контрабанду – майже 2000 ящиків сигарет, які непомітно проїхали через наш кордон і були успішно виявилені угорськими митниками та поліцією. Орієнтовна вартість товару $600 000 в Україні і $1,200 000 вже на угорській стороні.

ВІДЕО ДНЯ

Як стало відомо «М-студіо» з власних джерел, 4 березня – відправник товару «Вугілля деревне» ФОП Кондрич Іван Степанович, м. Мукачево, одержувач – Kurti Tradinghouse Kft (Угорщина), первізник: ПП «Арта Транс» , зареєстрований у Одеській області. Митник, який проводив оформлення: Ольга Єгорова (Митний пост Мукачево), як паливні брекети;
4 березня – Паливні брикети: ФОП Кондрич Іван Степанович, м. Мукачево, одержувач – Kurti Tradinghouse Kft (Угорщина), перевізник Anel Transport d.o.o. Словенія. Митник, який проводив оформлення: Кудрявцев Сергій (митний пост Мукачево).

Читайте також:
Через невелику партію сигарет чоловік втратив на кордоні мікроавтобус
Реклама

У своїй заяві представник прокуратури Норберт Ревеш написав, що згідно з обґрунтованою підозрою, українець подав заявку на в’їзд до Угорщини в прикордонну станцію минулої п’ятниці. Згідно з його паперами, він перевозив брикети, але угорські стражі кордону з підозрою поставилися до відвантаження, тому вони відкрили вантажівку, в якій загалом було знайдено 994 950 пачок сигарет без оподаткування, упакованих у картонні коробки.

Мільйон пачок сигарет: угорці затримали вантажівку з цигарками, – ЗМІ – 01
Реклама
Мільйон пачок сигарет: угорці затримали вантажівку з цигарками, – ЗМІ – 02

Вантажівка проїхала українську частину КПП, її затримали на угорській стороні. В угорській прокуратурі повідомили, що така партія контрабанди завдала збитків на 1,5 мільярда форинтів. Угорська поліція розповідає, коли водія попросили перегнати вантажівку на рентген, то той зазначив, що у нього зламалась коробка передач. Але це не завадило угорцям провести перевірку. Саме так і було знайдено цигарки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно