Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ляшко озвучив, коли Закарпаття вийде з “червоної” зони

Ляшко озвучив, коли Закарпаття вийде з “червоної” зони

В результаті тривалих жорстких карантинних обмежень у “червоній” зоні карантину, невдовзі Івано-Франківська та Закарпатська область можуть послабити заходи безпеки. Про це в ефірі “Прямого” заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Він наголосив, що сьогодні у регіонах “червоної” зони карантину спостерігаються позитивні зміни епідеміологічної ситуації. “Чи буде в Україні загальнонаціональний локдаун? Сьогодні ми бачимо, що якщо витримуються всі ті обмеження, які прописані в “червоному” рівні епідемічної небезпеки, а це приклад Івано-Франківська і Закарпатська області, то є позитивний вплив”, – підкреслив Ляшко.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
"Червона" зона на Закарпатті: як обмеження вплинули на роботу транспорту

І на цьому тижні, можливо, на наступному Івано-Франківська і Закарпатська області будуть виведені з червоного рівня епідемічної небезпеки, – зауважив головний санітарний лікар.

Реклама

Він пояснив, що адаптивний карантин в Україні працюватиме, допоки це можливо без колапсу системи охорони здоров’я. “Це ще раз нам підтверджує, що поки є можливість працювати в адаптивному карантині, то краще працювати в адаптивному карантині. І ми говорили на початку 2021 року, що після першого зимового карантину в 2021 році надалі в країні буде працювати адаптивний карантин до того часу, доки це можливо, щоб не було допущено колапсу системи охорони здоров’я”, – резюмував Віктор Ляшко.

Нагадаємо, що імунолог спрогнозував терміни нових локдаунів в Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно