Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сусідня країна змінює правила в’їзду

Сусідня країна змінює правила в’їзду

Із 30 березня запроваджує обов’язковий карантин для тих, хто прибуває з країн шенгенської зони, сусідня Польща. Про це заявив заступник міністра інфраструктури Польщі Мартін Горала. Карантину можна буде уникнути тільки за наявності негативного тесту на коронавірус, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до в’їзду.

ВІДЕО ДНЯ

Для тих, хто прибуває до Польщі з країн, які не входять до шенгенської зони, карантин буде обов’язковим без винятків. Однак у разі виконання тесту на території Польщі (ПЛР або антиген) і отримання негативного результату людина може вийти з карантину.

Уряд вирішив стандартизувати правила карантину для тих, хто прибуває як повітряним, так і наземним транспортом, заявив речник уряду Пьотр Мюллер.

Реклама
Читайте також:
"Карантин в Україні буде діяти до кінця року", – Степанов

"Що стосується сухопутних кордонів Польщі, ситуація буде виглядати так, як на кордоні з Чехією та Словаччиною – стандартного контролю немає, але на кордонах будуть патрулі, які перевірятимуть, чи відповідають ті, хто перетинає кордон, вимогам дійсного тесту", – пояснив представник уряду.

Реклама

З суботи і протягом двох тижнів у Польщі діють нові обмеження, оголошені урядом у зв’язку з третьою хвилею епідемії коронавірусу. Міністр охорони здоров’я Адам Недзельський не виключає, що ці правила будуть продовжені після 9 квітня. Все буде залежати від захворюваності на Covid-19.

Дитячі садки та ясла, а також салони краси та перукарні закриті. Уряд вирішив не закривати церкви в рамках останнього посилення обмежень. Уряд вирішив лише знизити межу вірян, які можуть одночасно перебувати в церквах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно