Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відомо, про що сьогодні домовились підприємці із керівництвом області

Відомо, про що сьогодні домовились підприємці із керівництвом області

Відомо, про що сьогодні домовились підприємці із керівництвом області

Дозволити працювати і продавати промислові групи товарів на території "червоної" зони. Саме з таким проханням сьогодні звернулися закарпатські підприємці до керівництва ОДА. 

ВІДЕО ДНЯ

"Сьогодні держава підтримує підприємців. Ми готові йти назустріч, відстоювати інтереси малого бізнесу, але ми повинні розуміти, що влада передусім турбується про життя і здоров’я людей. Саме зараз нам потрібно об’єднатися й докласти максимум зусиль у нелегкій боротьбі і, нарешті, розірвати цей ланцюг хвороби", — зауважив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький. 

Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА, зазначив, що Закарпатська область за останні кілька днів має позитивну динаміку щодо ситуації з коронавірусом, але це не привід розслаблятися. 

Реклама
Читайте також:
Біля Закарпатської ОДА протестували підприємці

"Не за горами велике свято, після якого медична система області може зазнати значного навантаження. Тому ми маємо працювати на випередження", – додав заступник голови ОДА.

Реклама

За словами медиків та епідеміологів, на Закарпатті продовжують фіксувати високу смертність від коронавірусної інфекції. Сьогодні – 19 осіб. У результаті сторони домовилися, що підприємці напрацюють конкретні пропозиції щодо можливої оптимізації їхньої роботи у період встановлених обмежень "червоної" зони. 

У пресслужбі Закарпатської ОДА зазначили, що все буде опрацьовано і відправлено до КМУ для розгляду та подальшого прийняття рішень. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно