Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 500 дерев задля відновлення лісів Закарпаття, – працівники "Джейбіла" висадили хвойні в урочищі "Дубки"

500 дерев задля відновлення лісів Закарпаття, – працівники "Джейбіла" висадили хвойні в урочищі "Дубки"

500 дерев задля відновлення лісів Закарпаття, – працівники "Джейбіла" висадили хвойні в урочищі "Дубки"
ВІДЕО ДНЯ

На акцію з висаджування дерев співробітники одного з найбільших в області підприємств з іноземними інвестиціями вийшли у суботу, 10 квітня, у рамках екоініціативи "1 мільйон дерев за 1 добу у 100 країнах світу" в межах проєкту "Озеленення України".

Хвойні саджанці закупили коштом компанії, попередньо порадившись зі спеціалістами Ужгородського лісгоспу щодо порід та локації. Ділянка знаходиться на території Оноківської громади. Акцію у рамках ініціативи "Озеленення Закарпаття" "Джейбіл" проводить уже вдруге – восени 2020-го волонтери компанії висадили 250 дерев:

Реклама

– У компанії "Джейбіл" ми щодня намагаємося робити світ кращим, безпечнішим та більш здоровим. Завдяки нашій корпоративній ініціативі Jabil Cares ми долучаємо співробітників до заліснення Карпат. Сьогодні ми висадили півтисячі дерев, і я дуже пишаюся своїми колегами, що вони беруть участь у такій чудовій ініціативі, – розповів генеральний директор ТОВ "Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед" Михайло Дуран.

500 дерев задля відновлення лісів Закарпаття, – працівники "Джейбіла" висадили хвойні в урочищі "Дубки" – 10
Реклама

Захід проводили з дотриманням суворих карантинних норм – маски, рукавички, дезінфектори, відповідна дистанція між учасниками. Спочатку територію розчистили від сухостою та сміття. За допомогою трьох лісників-координаторів розрахували оптимальну відстань між саджанцями. Організатори зазначають: важливим є не лише кількість висаджених рослин, а й залучення людей до екологічно  важливої справи:

– Вирубка лісів в Україні наразі є гострою проблемою, і компанія "Джейбіл", як соціально відповідальна компанія, просто не могла не взяти участь у такому прекрасному проєкті, як "Озеленення Закарпаття". Уже вдруге наші працівники беруть участь у цьому проєкті. Кожен – з екологічною свідомістю і бажанням зробити невеличкий, але важливий, вклад у покращення навколишнього середовища, – наголосила Юлія Парій, керівниця служби охорони праці та охорони навколишнього середовища ТОВ "Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед".

У компанії кажуть: планують зробити такі акції традиційними, обираючи різні локації для озеленення Ужгородщини та залучаючи щоразу більше волонтерів.

Реклама
500 дерев задля відновлення лісів Закарпаття, – працівники "Джейбіла" висадили хвойні в урочищі "Дубки" – 11
500 дерев задля відновлення лісів Закарпаття, – працівники "Джейбіла" висадили хвойні в урочищі "Дубки" – 12
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно