Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Скандал у дитсадку: продовження історії

Скандал у дитсадку: продовження історії

У Закарпатській ОДА озвучили результати розгляду ситуації щодо зарахування дитини в ЗДО ім. Св.Йосипа Виноградівської міської ради. Відповідна інформація з’явилася на офіційній сторінці відомства. "У засобах масової інформації та соціальній мережі Facebook була поширена резонансна інформація щодо відмови зарахування дитини в заклад дошкільної освіти ім. Св. Йосипа Виноградівської міської ради. Сьогодні, 15 квітня, в.о. деректора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації разом з головою Берегівської РДА і головою Виноградівської ТГ вивчав ситуацію на місці, — йдеться у повідомленні. З’ясовано, що 29 січня  батьком дитини Волошин С. В. подано письмову заяву до закладу щодо зарахування його дитини. 

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
В Закарпатській ОДА відреагували на скандал, який розгорівся в краї

13 квітня Волошин С. В. повторно звернувся до директора ЗДО щодо надання інформації про стан розгляду заяви. Батьку було надано роз’яснення, що вікові групи формуються відповідно до черговості подання заяв. Наразі групи укомплектовані повністю. При цьому було наголошено, що формування групи раннього віку чисельністю 15 дітей відбуватиметься в серпні. Уже зареєстровано 30 заяв (заява Волошина С.В. щодо зарахування дитини у групу раннього віку зареєстрована в журналі реєстрації заяв батьків під номером 26). Ситуація перебуває на контролі у голови Закарпатської ОДА.

Реклама

Нагадаємо, що у місті Виноградів дитину відмовились взяти у дитячий садок, бо батьки малолітнього не знають угорської мови. Про це у Facebook розповів батько дитини Сергій Волошин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно