Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Топ-10 засобів догляду за новонародженим

Топ-10 засобів догляду за новонародженим

Готуючись до народження малюка, майбутнім батькам потрібно придбати найнеобхідніші речі, які знадобляться для догляду за новонародженим. Зазвичай, такий набір вагітна жінка бере з собою вже до пологового будинку, його ще називають "тривожною валізою", і збирати його потрібно вже після 30-го тижня вагітності. На жаль, бувають непередбачувані випадки, коли пологи відбуваються раніше імовірної дати, тому краще придбати деякі речі заздалегідь.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо потрібно укомплектувати  таку "валізу",  то варто лише задати пошуковий запит: купити підгузники Київ, і вибрати найбільш зручне місце покупки в стаціонарному чи інтернет-магазині.

А які ж іще речі потрібні для догляду за малюком?

Реклама

Електронний термометр. В перші дні та місяці життя новонародженого потрібно контролювати його температуру тіла, особливо це стосується передчасно народжених діток, чия система терморегуляції ще не сформована. При догляді за такими малюками треба особливо слідкувати, щоб дитина не переохолоджувалася та не перегрівалася.

Аспіратор. Дуже важливо вчасно проводити гігієну носика малюка, адже зайвий слиз може заважати вільному диханню, а усунути його самостійно він ще не вміє.

Реклама

Вологі серветки. Дуже зручний винахід, це незамінний помічник молодих мам, у ситуації, коли немає можливості помити дитину, а потрібно провести гігієнічні процедури. Вони необхідні мамам не тільки немовлят, а й діток після року і старших.

Топ-10 засобів догляду за новонародженим – 01

Гребінець. Він виготовляється з дуже м’якою щетиною, щоб не травмувати дуже ніжну дитячу шкіру.

Реклама

Дитяча присипка або крем зі схожою функцією. Шкіра малюка дуже ніжна, тому треба ретельно за нею доглядати, щоб не допустити появи попрілостей.

Соска-пустишка. Не всі малюки її сприймають, але іноді вона допомагає заспокоїти дитину та сприяє швидкому засинанню, особливо це стосується діток, які з певних причин знаходяться на штучному вигодовуванні.

Одноразові пелюшки. На них дуже зручно переодягати малюка та робити масаж.

Пляшечка для годування. Це дуже необхідний предмет для тих малюків, які знаходяться на штучному вигодовуванні.

Термометр для купання, адже дуже важливо контролювати температуру води при купанні немовляти, так як вона має бути трохи теплішою за нормальну температуру тіла дорослої людини.

Топ-10 засобів догляду за новонародженим – 02

Таким чином, ми матимемо "нехитрі", але вкрай необхідні засоби, без яких не обходиться сучасна мама. Вони знадобляться, як в пологовому так і вдома, стануть незамінними  помічниками в догляді за новонародженим.

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно