Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті виявили підроблені ПЛР-тести

На Закарпатті виявили підроблені ПЛР-тести

На Закарпатті прикордонники продовжують фіксувати спроби надання неправомірної винагороди за можливість потрапити в Україну не встановлюючи додаток «Вдома» та без надання ПЛР-тесту. За минулий тиждень військовослужбовцям Мукачівського прикордонного загону сім разів пропонували хабарі через небажання виконувати вимоги постанови Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Загальна сума хабарів склала 11 000 форинтів, 700 гривень, 500 чеських крон та 20 євро. В усіх випадках на протизаконні пропозиції громадян прикордонники відповідали категоричними відмовами, вкотре засвідчивши нульову толерантність до корупції.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
На Закарпатті масово підробляють довідки з ПЛР-тестами для перетину кордону

Ймовірно, розуміючи, що "відкупитися" на кордоні не вдасться, подорожуючі вдаються до використання підроблених ПЛР-тестів. Так, впродовж минулого тижня під час перевірки документів у громадян, які в’їжджають в Україну, прикордонники двічі виявляли підроблені довідки про проходження ПЛР-тестування, нібито видані однією з відомих у Закарпатській області лабораторій.

Реклама

Про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" та ч.1 статті 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі" прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

На Закарпатті виявили підроблені ПЛР-тести – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно