Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури"

М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури"

М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури"

23-25 квітня в Ужгороді – "Дні сакури". Ужгородців та гостей міста запрошують відвідати Боздоський парк та історико-культурний комплекс "Совине гніздо".

ВІДЕО ДНЯ

На весняному ярмарку свою продукцію – м’ясні вироби, мед, сири, вина, напої та багато іншого – продаватимуть місцеві виробники. Буде нагода познайомитися з історією міста над Ужем на безкоштовній екскурсії, спробувати традиційні закарпатські страви та напої.

Читайте також:
Сакура 2021: коли вона цвістиме в Ужгороді, Мукачеві та Закарпатті загалом
Реклама

Як інформує управління економічного розвитку міста, на локаціях розмістять дезінфектори, учасники та відвідувачі мають дотримуватися карантинних обмежень.

М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури" – 01
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно