М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури"
![М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури" М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури"](https://pmg.ua/static/content/thumbs/646x480/2/d6/eho2pv---c323x240x50px50p-up--19de1393c7b812381caad7184a7f5d62.jpg)
23-25 квітня в Ужгороді – "Дні сакури". Ужгородців та гостей міста запрошують відвідати Боздоський парк та історико-культурний комплекс "Совине гніздо".
ВІДЕО ДНЯНа весняному ярмарку свою продукцію – м’ясні вироби, мед, сири, вина, напої та багато іншого – продаватимуть місцеві виробники. Буде нагода познайомитися з історією міста над Ужем на безкоштовній екскурсії, спробувати традиційні закарпатські страви та напої.
РекламаЯк інформує управління економічного розвитку міста, на локаціях розмістять дезінфектори, учасники та відвідувачі мають дотримуватися карантинних обмежень.
![М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури" – 01 М’ясо, сири, вина: в Ужгороді завтра розпочинаються "Дні сакури" – 01](https://pmg.ua/static/content/thumbs/688x/c/d4/2ui3vm-dbfc15ec0013de9d797242d42de4cd4c.jpg)