Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї

Літній манікюр 2021 року можна обдумовувати вже зараз. Адже до такого бажаного сезону залишилось зовсім трохи.

ВІДЕО ДНЯ

Літо – це пора відпусток, довгоочікувані поїздки на відпочинок, приємні подорожі, які наповнюють нас зарядом енергії, залишають незабутні враження і масу позитивних емоцій. При цьому грандіозна підготовка до будь-якого з подібних заходів починається, як правило, задовго до запланованої події. Дами активно цікавляться новинками в світі моди, перебирають гардероб, запасаються косметичними засобами і продумують свій зовнішній образ, адже кожна поважаюча себе жінка завжди і скрізь повинна виглядати бездоганно. А це означає, що слід заздалегідь підібрати зачіску, продумати макіяж і познайомитися з новинками манікюру. Сьогодні ми зібрали в матеріалі стильні тренди і найсвіжіші ідеї для літнього манікюру.

Читайте також:
Погода на травень 2021 року: що прогнозують синоптики
Реклама

Літній манікюр – модні тенденції

Перш, ніж приступити до вибору модного дизайну нігтів для літнього сезону 2021, стилісти пропонують в першу чергу визначитися з формою нігтьових пластин, яка буде не тільки красиво виглядати, але і виявиться максимально практичною і зручною. Актуальним рішенням в цьому випадку вважаються трохи закруглені, овальні або мигдалеподібні нігтики. Однак подібне твердження зовсім не означає відмову від форми м’якого квадрата або загострених «кішечок». Серед літніх новинок нейл-дизайну знайдеться достатньо стильних ідей для оформлення манікюру на будь-яку з форм. Зрештою, за сезон ви можете зробити кілька варіацій і втілити ті ідеї, які вам припали до душі.

Реклама
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 01

Що стосується вибору кольорової палітри манікюру, відзначається відхід від прийнятних раніше принципів, який колір модний, а які відтінки краще відкласти на потім. Тому в процесі оформлення можна використовувати будь-які кольори лаків, що імітують фарби, які зустрічаються в природі в цей період року. Головне, щоб кожен з відтінків максимально гармонійно поєднувався зі стилістикою образу, а не виглядав окремим елементом.

Серед трендових пропозицій однотонна класика і неймовірні переходи градієнта, виконані в самих незвичайних варіаціях поєднання відтінків. А також стильний френч і шикарні ідеї оформлення зі стразами і блискітками, які не залишать байдужими любительок блискучого декору, яскрава флористика, фруктово-ягідні мотиви, морська тематика і незвичайні малюнки в стилі майоліка, які є головною фішкою літнього манікюру 2021. 

Реклама

Модний манікюр літо 2021 в стилі френч

Однією з провідних технік цього літнього сезону залишається знаменитий французький манікюр, який залишається на піку популярності вже не один сезон і продовжує дивувати своїми незвичайними інтерпретаціями. Головною особливістю френча літо 2021 є квіти. І хоча подібна пропозиція на перший погляд не здається оригінальною і особливою, її новомодне втілення заслуговує похвал і уваги. Діапазон різновидів квіткових зображень варіюється від простих і милих квіточок до картинних ескізів і модульних композицій. При цьому елементи флористики можуть прикрашати безпосередньо саму лінію посмішки або розташовуватися на підставі нігтьової пластини, дублювати за кольором «смайлик» або виконуватися яскравими відтінками. Не менш оригінальним рішенням вважається поєднання на нігтики квітів з перловими напівсферами, блискітками Гліттера, кришталевою крихтою та іншими декоративними деталями.

 

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 02

Ідеї ​​літнього манікюру з малюнками

Всілякі малюнки на нігтях завжди привертали увагу і підкреслювали індивідуальність своєї господині, тому не прикрасити манікюр парочкою цікавих зображень в цьому літньому сезоні буде великим упущенням. До того ж, тематика малюнків, запропонованих нейл-дизайнерами, повністю відповідає літньому настрою. Серед модних ескізів спостерігаються неймовірні квіткові композиції, які особливо ефектно виглядають на однотонних нігтиках, всілякі фруктово-ягідні мотиви, що дозволяють використовувати в оформленні соковиті, яскраві і неонові відтінки, а також шикарні малюнки на морську тематику, з імітацією морської гладі, золотим піском і різноманітними образами мешканців морських глибин.

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 03
Реклама

Дивовижний градієнтний – дизайн нігтів літо 2021

Для створення модного манікюру 2021 в стилі градієнта фахівці пропонують трохи пограти з фарбами і реалізувати техніку в найнеймовірніших поєднаннях. Це може бути тандем оранжевого і рожевого, фіолетового і небесно-синього, червоного і малинового. При цьому зовсім не обов’язково оформляти всі нігтики в однаковому дизайні або наносити відтінки тільки по горизонталі. Використовуйте в манікюрі різні варіанти поєднання кольорів на кожному пальчику, поекспериментуйте з розташуванням переходів і насолоджуйтеся результатом. Вельми цікаво виглядає на нігтях градієнт з елементами «негативного простору» і графічними малюнками, коли розтяжка квітів покриває не всю площу пластини, а лише її частину. Якщо ж подібний приклад оформлення здається вам занадто виразним, завжди можна вдатися до матовому нейл-дизайну. Оксамитова структура трохи згладить насиченість відтінків, а градієнт буде виглядати набагато ніжніше.

 

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 04

Новинки манікюру літо 2021 – майоліка

Подібна новинка нейл-індустрії зобов’язана своїй появі на світ однойменної кераміки, яка виготовляється з обпаленої глини, а саме шматочків фаянсу, і прикрашається «розписаною глазур’ю». Такий манікюр відрізняється яскравими фарбами і характеризується мозаїчним способом нанесення візерунка, в результаті чого на нігтиках з’являються неймовірної краси орнаменти або чарівні квіти. Неонові і кислотні відтінки, використані в створенні дизайну, чудово підкреслюють засмаглу шкіру, тому подібну новинку можна впевнено назвати ідеальним манікюром для літньої пори. Візерунки можуть розташовуватися лише на кількох нігтиках, а можуть красиво прикрашати кожен пальчик. У цьому випадку все залежить від вашого рішення. При цьому зовсім не обов’язково дублювати малюнки. Майоліка – це неймовірна кількість ідей оформлення та чудова можливість втілити в життя свої власні фантазії.

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 05
Реклама

Літній манікюр 2021: фото

Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 06
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 07
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 08
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 09
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 10
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 11
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 12
Реклама
Літній манікюр 2021: які є новинки, фото та ідеї – 13
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно