Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чехії послаблять карантин

У Чехії послаблять карантин

Уряд Чехії дав "зелене світло" подальшому послабленню коронавірусних обмежень. Із понеділка, 17 травня, всі учні перших ступенів початкових шкіл зможуть навчатися без необхідності дотримання правил ротації. Таким же чином зможуть повернутися в школи учні другого ступеня початкових шкіл і молодших класів багаторічних гімназій в шести краях і Празі.

ВІДЕО ДНЯ

У разі сприятливої ​​епідеміологічної ситуації з 24 травня стане можливим очне навчання в звичайному режимі для всіх учнів старших класів середніх шкіл.

З 17 травня знову буде дозволено проведення культурно-мистецьких заходів на відкритому повітрі. Максимальне число їх відвідувачів складе 700 осіб. Громадянам, однак, доведеться дотримуватися суворих заходів гігієни, пройти тестування на коронавірус і носити респіратори. Культурні заходи всередині приміщень поки не відновляться.

Реклама
Читайте також:
У Чехії березень-2021 став найсмертоноснішим місяцем епідемії

У разі збереження сприятливої ​​епідемічної ситуації з 24 травня можна буде проводити заходи і в закритих залах за участю не більше ніж 500 глядачів.

Реклама

З 17 травня знову відкриються тераси кафе і ресторанів. Закладам дозволять допустити відвідувачів на відкриті тераси за умови, що гості будуть в обов’язковому порядку пред’являти негативні результати тесту на антиген, ПЛР-тесту або підтвердження про повну вакцинацію від коронавірусу.

Готелі і гостьові будинки, як очікується, можуть відкритися в країні з 24 травня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно