Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк"

Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк"

Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк"

Випуск "Холостяк" за 14.05.21 вразив телеглядачів. У п’ятницю, 14 травня, на телеканалі СТБ показали 11 випуск популярного реаліті "Холостяк 11". У підсумку шоу покинула учасниця Даша, а також на проєкт повернулася Юлія (Зайка).

ВІДЕО ДНЯ

Так, в 11-му епізоді головний герой Михайло Заливако вирішив познайомити учасниць проєкту зі своєю родиною та близькими. 

Усі подробиці одинадцятого випуску

Першою на побачення чоловік покликав Анну Богдан – вони пішли на тайський бокс. Потім пара вирушила в магазин, де їх чекала мама Заливака Лариса. Після цього вони поїхали в ресторан, де на них чекали друзі Михайла.

Реклама
Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк" – 01

У підсумку все пройшло добре, й Анна Богдан сподобалася близьким чоловіка.

Реклама
Читайте також:
Фінал "Холостяк 11": хто виграє

Після цього Заливако вирушив на побачення з Дашею – спочатку на оглядове колесо, а потім на знайомство з мамою "холостяка". Крім того, чоловік показав дівчині, де він працює, – там учасниця шоу поспілкувалася з другом Михайла.

Також Даша познайомилася з мамою Заливака. Дівчина дуже хвилювалася, тому все пройшло в напруженій атмосфері. Потім "холостяк" вирішив познайомити учасницю проєкту з татом – розмова вдалася.

Реклама
Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк" – 02

Наступною на побачення із Заливаком пішла Розалі. Чоловік вирішив здивувати дівчину, і вони разом створили власний мультфільм за допомогою гаджетів і спеціальної програми.

Після цього пара вирушила на знайомство з мамою і другом Михайла. У підсумку все пройшло добре, і Розалі всім сподобалася.

Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк" – 03

Крім цього, колишня учасниця шоу Юлія (Зайка) порушили правила проєкту й вирішила спробувати повернутися на реаліті. Дівчина відправила Заливаку записку і запропонувала зустрітися – чоловік погодився.

Юлія вперше щиро зізналася в почуттях Михайлу, і він вирішив дати шанс дівчині. Так, "холостяк" познайомив її зі своєю мамою, а натомість вона запросила чоловіка в гості до своєї мами.

Повернення учасниці і знайомство з мамою: як пройшов 11 випуск шоу "Холостяк" – 04
Реклама

У підсумку Заливако ухвалив рішення повернути Юлію Зайку на реаліті.

На церемонії троянд Заливако поговорив з учасницею Анною Богдан і вручив їй троянду. Потім чоловік дав троянду Розалі. У підсумку Михайло попрощався з Дашею.

Читайте також:
"Закарпатські жінки – найкрасивіші": соцмережі жалкують, що мукачівка Джессіка покинула "Холостяк"

"Тільки тебе я познайомив зі своїм батьком. Тільки тобі показав місце своєї роботи. Ти сказала, що закрилася від моєї мами... Тут справа не в тому, що скаже моя мама. Тут важливий я. Ти закрилася від мене. Ти мені дорога, правда. Мені боляче відпускати тебе. Але я не можу бути з тією, хто постійно боїться. Боїться мене, почуттів, моїх рідних", – сказав Михайло.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як пройшов десятий випуск популярного реаліті "Холостяк 11". Наприкінці ефіру стало відомо, що головний герой Михайло Заливако попрощався із закарпаткою Джессікою Чегі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно