Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчинок нахабного водія обурив містян: опубліковано відео

Вчинок нахабного водія обурив містян: опубліковано відео

Ужгородські патрульні виявили нетверезого водія, який їздив уночі пішохідним мостом, наражаючи людей на небезпеку, та притягнули до відповідальності. Вчинок водія обурив містян.

ВІДЕО ДНЯ

Подія трапилася вкілька днів тому в центрі Ужгороді. Камери міста зафіксували водія, який їхав пішохідним мостом, а далі рухався пішохідною зоною через площу Поштову у напрямку набережної. Патрульні зафіксували номерний знак і передали автомобіль в орієнтування.

Наступного дня інспектори помітили автомобіль порушника на вулиці Олега Кошового. Під час перевірки документів поліцейські виявили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Керманич відмовився від огляду на стан сп’яніння. Також з’ясувалося, що водій неодноразово притягався до відповідальності за нетверезе керування.

Реклама
Читайте також:
Відео, яке зняли у центрі Мукачева, облетіло Фейсбук

На водія склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ч.4 ст.121 (Керування автомобілем, що має несправності), ч.5 ст.121 (Керування без пристебнутих ременів безпеки), ч.1 ст.122 (Порушення водієм дорожніх знаків) КУпАП.

Реклама

Окрім цього патрульні помітили, що номери на кузові автівки не відповідають записам у реєстраційних документах. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, оскільки за таке порушення передбачена кримінальна відповідальність за ст. 290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Автомобіль помістили на арештмайданчик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно