Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Із мукачівцем трапилась біда: як йому допомогти

Із мукачівцем трапилась біда: як йому допомогти

Мукачівцю Олександру Колодяжному 34 роки. З 2017 року він бореться з рецидивом Лімфоми Ходжкіна (4 стадія). Цю хворобу він вже одного разу поборов в 2009-2011 роках.

ВІДЕО ДНЯ

"Після майже 5 років ремісії, на жаль, хвороба повернулася. Всі відомі схеми лікування хіміотерапії були мені проведені, загалом більше 20 курсів дуже важкого лікування, 25 курсів променевої терапії, окрім того було проведено 16 курсів імунотерапії препаратом "Брентуксимаб".

Читайте також:
Виплати на дітей планують збільшити: скільки платитимуть відразу та кожного місяця
Реклама

На жаль, я входжу в сумну статистику п’яти відсотків пацієнтів, які негативно реагують на лікування хіміопрепаратами, так як в світовій практиці ця хвороба вважається повністю виліковною. Мені було запропоновано лікування новітнім препаратом, так званої імунотерапії, Ніволумабом (Opdivo). Цей препарат використовують для лікування лімфоми у цілому світі, але в Україні він, на жаль, не зареєстрований. В зв’язку з цим купити його можливо лише за кордоном. Завдяки фінансовій допомозі Мукачівської міської ради та власним заощадженням, нам вдалося придбати двадцять курсів лікування (13 місяців, з введенням кожні два тижні). Мушу сказати, що препарат виявився супер дієвим, повернув до нормального життя та нарешті позбавив від найсильнішого болю який тільки можна собі уявити, від якого я страждав близько року", – зазначає він на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

"Лікування призначено терміном на 24 місяці. Один курс коштує близько 50 тисяч гривень, в залежності від курсу валют, оскільки придбати препарат можна лише в Туреччині. У зв’язку з цим, а також з карантином, спричиненим covid-19, фінансові можливості нашої сім’ї вичерпані повністю. Процес лікування не можна припиняти в жодному разі, оскільки це може викликати ускладнення. На даний момент жодної можливості для придбання життєвонеобхідного мені препарату в нас немає. Тож прошу Вас допомогти мені в придбанні ліків які можуть врятувати мені життя", – додає Олександр.

Реклама

4149 4991 2285 4936 – карта ПриватБанк на ім’я Колодяжна Тетяна Степанівна

Контакти:

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно