Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Львові молоді активісти взяли участь у освітній рольовій грі «Модель ООН» (ФОТО)

У Львові молоді активісти взяли участь у освітній рольовій грі «Модель ООН» (ФОТО)

У Львові молоді активісти взяли участь у освітній рольовій грі «Модель ООН» (ФОТО)
1-3 травня у Львові відбулись заходи під назвою «Модель ООН», які зібрали під своєю егідою 97 делегатів, що представляли 17 областей України. Модель ООН – це освітня рольова гра, в ході якої...

1-3 травня у Львові відбулись заходи під назвою «Модель ООН», які зібрали під своєю егідою 97 делегатів, що представляли 17 областей України. Модель ООН – це освітня рольова гра, в ході якої імітується засідання різних органів системи ООН. Її учасники виступають в ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації з дотриманням реальних правил процедури. Вони представляють різні країни і беруть участь в обговоренні поточних питань, які стоять на порядку денному в ООН. За рахунок імітації діяльності Львівської Моделі ООН, на прикладі роботи Ради Безпеки, Ради з прав людини та Економічної і Соціальної Ради (ЕКОСОР), учасники мали змогу на власному досвіді познайомитися з тим, як саме проводяться переговори, дебати, пошук консенсусу у реальному житті.

ВІДЕО ДНЯ

«Знання світової політики важливе для студентів, які вивчають міжнародні відносини, – зазначив організатор Тарас Репицький. – Для майбутніх лідерів і мислителів в академічних колах, бізнесі, праві, медицині, науці й широкому громадянському суспільстві і не тільки. Це й було продемонстровано на прикладі нашої Моделі, адже рівень підготовки учасників просто зашкалював, і я щиро вдячний їм за відповідальне ставлення та чудові моменти під час заходу».

Головним організатором заходу виступила громадська організація «Інститут Суспільних Ініціатив», а відбулась Львівська Модель ООН на базі Українського Католицького Університету та під егідою Представництва ООН в Україні, Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, а також Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради.

Реклама

Протягом проведення програми учасники також мали змогу почути лекції віце-ректора Українського католицького університету й відомого правозахисника Мирослава Мариновича та заступника голови ЛОДА Юрія Підлісного. Андрій Фендик, керівник проектів Відділу рекрутингу і студентської кар'єри УКУ, розказав про напрями та діяльність університету, а політолог та лідер «Інституту Суспільних Ініціатив» Тарас Репицький – про можливості, які нас оточують, та про те, як їх шукати. Заступник мера Львова Андрій Москаленко на церемонії закриття заходу наголосив на тій важливій ролі та відповідальності, які взяли на себе учасники, представляючи країни-члени ООН.

Організатори вже запросили учасників відвідати наступну міжнародну Модель ООН у Львові, яка відбудеться у жовтні 2015 року.

Реклама
У Львові молоді активісти взяли участь у освітній рольовій грі «Модель ООН» (ФОТО) – 01
У Львові молоді активісти взяли участь у освітній рольовій грі «Модель ООН» (ФОТО) – 02
У Львові молоді активісти взяли участь у освітній рольовій грі «Модель ООН» (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно