Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті відбулася значна подія

На Закарпатті відбулася значна подія
ВІДЕО ДНЯ

В атріумі головної будівлі області – Закарпатської ОДА – відбувся Молитовний сніданок. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков: «Сьогодні у спільній молитві з владиками та духовенством Закарпаття звернулися до Всевишнього – просили миру, добробуту і процвітання Україні, молилися за припинення війни на Сході, за життя наших воїнів, за подолання пандемії та її наслідків»

Очільник Закарпаття переконаний, що цей захід засвідчив міжконфесійну злагоду в нашому полірелігійному і багатонаціональному краї. 

Реклама
На Закарпатті відбулася значна подія – 05

До Молитовного сніданку долучилися заступники голови облдержадміністрації, заступники голови Закарпатської облради, представники різних релігійних конфесій та громад, керівництво області, міста та районів Закарпаття, керівники правоохоронних органів, дипломати, творча інтелігенція та представники бізнесу.

Реклама

«Цей захід став черговим підтвердженням того, що в нашій області є тісна комунікація та взаємодія представників різних віросповідань і національностей. Сьогодні разом із духовенством краю ми помолилися за найцінніше – мир у нашій державі та здоров’я всієї української громади», – підкреслив Ігор Шинкарюк, заступник голови облдержадміністрації.

Іштван Петрушка, заступник голови ОДА відмітив:  «Приємна атмосфера та заряд енергії. Відчутно, що цей захід – це той майданчик для щирої розмови. Ми всі дякуємо за те, що маємо та просимо Благословення». 

На Закарпатті відбулася значна подія – 06
Реклама

Петро Добромільський, заступник голови Закарпатської ОДА додав, що такі зібрання важливі для усіх. «Цей захід для мене модель доброї єдності. Усі спільно молимося за успіх для нашої країни. Просимо Благословення та дякуємо усім тим, хто на сьогодні на передовій», – додав Петро Добромільський. 

Очільник Закарпаття Анатолій Полосков та його команда подякували духовенству за плідну міжконфесійну співпрацю, збереження толерантності у відносинах та спільні зусилля у боротьбі з пандемією.

Хвилиною мовчання присутні також вшанували пам’ять спочилих єпископів Василя Райчинця та Мілана Шашіка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно