Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіка, який намагався потрапити до ЄС, знайшли мертвим

Чоловіка, який намагався потрапити до ЄС, знайшли мертвим

Прикордонниками Чопського прикордонного загону отримали інформацію про можливе порушення державної межі. Спільно з представниками Прикордонної варти Республіки Польща організували спільні пошукові заходи щодо недопущення порушення кордону мігрантами.

ВІДЕО ДНЯ

У їх результаті виявили чоловіка азійської зовнішності без ознак життя. Згодом було встановлено, що померлий – громадянин Пакистану, який намагався незаконно потрапити з України до ЄС. Попередньо також встановлено, що іноземець рухався самостійно. Інші обставини наразі з’ясовуються.

Читайте також:
Нелегалів із Домінікани й Іспанії затримали біля кордону з Угорщиною
Реклама

Щороку на ділянках Чопського, Мукачівського, Чернівецького, Львівського прикордонних загонів сотні нелегальних мігрантів з різних країн світу намагаються у незаконний спосіб перетнути кордон та потрапити до Євросоюзу. На жаль, вони не зважають на особливості гірсько-лісистої місцевості та погодні умови, які нерідко ставлять під загрозу життя та здоров’я «мандрівників».

Так само у пошуках незаконної наживи безпекою іноземців без вагань нехтують переправники нелегалів, які досить часто полишають іноземців напризволяще у горах. Як наслідок, за останні три роки під час спроби незаконного перетину кордону тільки в межах ділянки Чопського загону загинули троє незаконних мігрантів. Часто, особливо взимку, затримання нелегалів прикордонниками є для «мандрівників» порятунком від загибелі.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно