Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Їхав на відпочинок, але трагічно загинув: нові подробиці смерті чоловіка у потязі

Їхав на відпочинок, але трагічно загинув: нові подробиці смерті чоловіка у потязі

Їхав на відпочинок, але трагічно загинув: нові подробиці смерті чоловіка у потязі

У ніч проти 12 червня, 28-річний пасажир потяга Рахів – Київ впав з верхньої полиці. Потім заснув, але через дві години йому різко стало зле. Швидку викликали, але чоловіка врятувати не вдалось. Очевидці стверджують: ситуація сталась через те, що чоловік не скористався ременями безпеки. Вони нібито були.

ВІДЕО ДНЯ

Чи справді є можливість пристебнутись на другій полиці плацкартного вагона та чи багато хто користується такою послугою, розповіли у сюжеті Сніданку з 1+1.

Потяг Рахів – Київ долає 840 кілометрів. Хлопець із Тернополя разом зі своєю дружиною їхав на відпочинок, але до кінцевої станції так і не дістався. Він впав із другої полиці: був не пристебнутий. Після падіння сказав дружині, що почуває себе нормально, проте під ранок чоловіку стало зле і він помер.

Реклама
Читайте також:
Трагічна новина облетіла область: загинула жінка

Пасажир Максим працює в дитячому таборі в Рахові. Тієї ночі повертався з дитиною до Києва. "Я був в сусідньому вагоні. Ми десь о 06.40 повинні були прибути, а приблизно о 06.30 я прокинувся, бо потяг зупинився у Фастові. Поцікавився, чому так довго стоїмо у Фастові. Виявилось, що там померла людина у сусідньому вагоні".

Реклама

За попередньою версією, ремені були, але чоловік ними не скористався. Натомість 10-річний хлопчик, який їхав разом із Максимом, просив ремені, але провідник сказав, що їх немає. Зараз із пасками жодних проблем: вони є біля кожної полиці.

Начальниця потяга Світлана Костенко каже, що пасажири просять ремені для дітей, а от дорослим вони не подобаються. "Сьогодні одного провідника в нас обматюкали. Мовляв, вони їм заважють. Хтось закидає їх наверх. Їх можуть попросити всі", – розповіла вона.

Проте паски безпеки – це не забаганка, а обов’язковий елемент поїздки від 2019 року, каже ексменеджер "Укрзалізниці" Олександр Рудоманов. "Паски безпеки після того, як дитина впала в минулому чи позаминулому році, стали обов’язковими під час пересування поїзда. Їх провідник має вішати перед початком рейсу. Якщо провідник їх не дає, то набираєте "гарячу лінію" і залишаєте про це звернення", – радить він.

Реклама

Що ж стосується 28-річного пасажира, який впав з верхньої бокової полиці та помер, то слідство поки встановлює точну причину смерті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно