Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Популярна туристична країна послабить карантин

Популярна туристична країна послабить карантин

У понеділок, 21 червня, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що країна продовжить пом’якшувати обмеження, введені для стримування поширення коронавірусу. За результатами засідання уряду, Ердоган оголосив про скасування з 1 липня локдаунів, які запроваджувалися по неділях, та комендантської години у будні.

ВІДЕО ДНЯ

Туреччина також повернеться до нормального режиму роботи в державних установах та організаціях із 1 липня, додав він. У липні також будуть скасовані обмеження міжміських поїздок та обмеження міського громадського транспорту.

1 червня Туреччина пом’якшила деякі заходи боротьби з коронавірусом, оскільки кількість нових випадків в країні впала після 17-денного локдауну.

Реклама
Читайте також:
В Україні вирішили продовжити карантин

Ердоган також підкреслив, наскільки життєво важливо кожному отримувати щеплення. Закликаючи громадськість не зважати на "маніпуляції", він сказав, що замість цього слід слухати вчених та лікарів про необхідність щеплень.

Реклама

"На сьогоднішній день кількість доз вакцин, які ми ввели, досягла 43 мільйонів", – сказав він, додавши, що хоче забезпечити, щоб Туреччина стала однією з перших країн, яка подолала пандемічну кризу з найменшими збитками.

"Хоча проблеми у світі триватимуть деякий час через нові варіанти вірусу, Туреччина успішно залишить цей процес позаду", – пообіцяв він.

Нагадаємо, уряд розширив перелік документів для перетину кордону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно