Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві чоловік підпалив автомобіль колишньої дружини

У Тячеві чоловік підпалив автомобіль колишньої дружини
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 26 червня, близько 23 години поліцейські Тячівського районного управління поліції отримали повідомлення про загорання автомобіля в райцентрі.  Доки машина ще палала, на місце пригоди прибули поліцейські слідчо-оперативної групи, експерти та пожежники. Правоохоронці встановили, що понівечений автомобіль «Mercedes-Benz» належить місцевій мешканці. Також поліцейські виявили ознаки умисного підпалу. 

Читайте також:
Вночі закарпатець підпалив будинок своєї подруги
Реклама

Правоохоронці провели огляд місця злочину, опитали можливих свідків, опрацювали запис з камер відеонагляду прилеглих територій. Працівники поліції знайшли пляшку із займистою речовиною, завдяки якій зловмиснику вдалося так швидко підпалити автомобіль. В результаті всіх цих оперативних заходів палія вдалося швидко розшукати і затримати. Правоохоронці встановили, що  «Mercedes-Benz» підпалив колишній чоловік потерпілої. 

40-річного мешканця Тячева затримано в порядку  статті 208 Кримінального  процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Чоловіку інкримінують частину 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Реклама

Нагадаємо, що днями хлопець розповів, як підпалив машину односельця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно