Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звернулось до краян

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звернулось до краян

З настанням пожежонебезпечного сезону високих температур, засухи літнього періоду 2021 року різко збільшується кількість пожеж, про що свідчить статистика і щорічний аналіз виникнення пожеж.

ВІДЕО ДНЯ

Попри дощі, літо несе ще й спекотну погоду. З її настанням актуальним питанням є неухильне дотримання правил пожежної безпеки. Адже під час загорань трапляються випадки пошкодження повітряних ліній електропередачі, трансформаторних підстанцій та інших об’єктів енергетики, що є наслідком безвідповідального поводження з вогнем.

Читайте також:
Стало відомо, чи подорожчає електроенергія з 1 липня
Реклама

З огляду на це адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, що в сезон високих температур та засухи категорично забороняється розводити вогнища, палити суху траву і гілля під лініями електропередач, поблизу підстанцій, захаращувати охоронні зони енергетичних об’єктів. Під час спалювання стерні, сміття існує пожежна загроза для прилеглих територій – житлових  будинків, лісосмуг, лісів, об’єктів природно-заповідного фонду. За лічені години вогонь знищує лісові масиви, що вирощувалися десятками років, гинуть дикі звірі та птахи.

«Шановні батьки! У наших дітей під час канікул з’явилося багато вільного часу. Саме в літній період діти отримують найбільше травм. Своїм прикладом виховуйте дітей, не порушуйте правила безпеки, нагадуйте дітям, що трансформаторні підстанції – не місце для гри. Поблизу ліній електропередач небезпечно гратися, гойдатися на деревах, запускати повітряних зміїв. Слід пам’ятати, що з електрикою та вогнем не жартують. Через дитячі пустощі тисячі людей можуть залишитись без електропостачання, а під загрозою може опинитись здоров’я та життя дитини», – зазначили в адміністрації ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно