Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Астролог не виключив вбивство Путіна вже цієї осені

Астролог не виключив вбивство Путіна вже цієї осені
Осінь 2014 року для президента РФ Володимира Путіна буде дуже важкою. Про це розповів провідний астролог Владислав Росс. "Жовтень-листопад 2014 року для Володимира Путіна дуже поганий період. У ці...

Осінь 2014 року для президента РФ Володимира Путіна буде дуже важкою. Про це розповів провідний астролог Владислав Росс.

ВІДЕО ДНЯ

"Жовтень-листопад 2014 року для Володимира Путіна дуже поганий період. У ці місяці можуть бути здійснені на нього замахи, аж до того, що в них братимуть участь його близькі люди", - сказав Росс.

За словами астролога, у цей період з ним можуть фізично розправитися, про це говорить планета Марс, яка в гороскопі Путіна грає негатив і повернеться на своє початкове місце. Крім того, в його будинку очікується зраду, про це говорить планета Меркурій, яка буде з'єднуватися з негативними для Путіна планетами Нептуном і Сатурном.

Реклама

"Цей період нічого доброго не віщує. Незважаючи на те, що Путін зазвичай стоїть на своєму і гне свою лінію, контракт по газу з Україною на наших умовах до кінця року йому доведеться укласти", - зазначив експерт.

Укладення газового контракту відбудеться наприкінці грудня, після того, як Європа і США введуть для Росії чергові санкції і тоді, коли нафта впаде до 80 євро за барель.

Реклама

"Коли все буде проти нього, йому нічого не залишиться. Так що Європа і Україна без газу не залишаться і буде тепло будинках", - підкреслив Росс.

У той же час, незважаючи на поганий осінній період, Путін в кріслі президента протримається ще три роки.

"Він прийшов до влади на циклі затемнення 9 серпня 1999 року, коли Сонце було повністю перекрито Місяцем. Чоловік, який прийшов на посаду в цикл затемнення, повинен піти у такий же період, це 18, 5 - річний цикл. Знаючий астролог вам скаже, що хоч Путін і кармічно призначений президент Росії, але більше 18, 5 - 19 років він на посаді не протримається. Тобто його відхід з посади варто очікувати в 2017-2018 роках", - зазначив астролог.

Реклама

Нагадаємо, 7 жовтня, президентові РФ виповнюється 62 роки. У свій день народження він поїхав в тайгу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно