Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Голова Закарпатської організації партії "Слуга Народу" розповів про плани по великому будівництву доріг в області

Голова Закарпатської організації партії "Слуга Народу" розповів про плани по великому будівництву доріг в області

Голова Закарпатської організації партії "Слуга Народу" розповів про плани по великому будівництву доріг в області
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко обговорив з міністром інфраструктури Олександром Кубраковим плани по великому будівництву доріг у Закарпатській області.

Народний депутат та очільник Закарпатської обласної організації "Слуга народу" Микола Тищенко обговорив з міністром інфраструктури Олександром Кубраковим плани по великому будівництву доріг у Закарпатській області. Відповідну переписку зафіксував кореспондент "Букв".

ВІДЕО ДНЯ

Міністр повідомив, що на одній ділянці дороги між Мукачевом та Ужгородом планується почати роботи в цьому році, а на іншій – в 2022-му.

Тищенко ж розповів, що йому потрібно щодо цього питання. "Ми говоримо, що на цій трасі 70% зроблена дворядка, а ми просимо додати на ділянках односмугову, біля села Ракошино великі затори. Треба запустити та доробити всю ділянку (приблизно від Мукачева одна частина 4 км односмугової, кілометр біля с. Середне і потім 15 км до Ужгорода)", – зазначив нардеп.

Реклама
Читайте також:
Ракошино знову "стоїть": рух селом суттєво ускладнено

На це Кубраков відповів: "Ок, спробуємо обговорити". В переписці Тищенко також написав Кубракову, що він якесь питання "ставить на стоп. Ми ж одна команда".

Реклама

Зазначимо, що раніше Володимир Зеленський на прес-конференції розповідав, що Закарпатська область є однією з пріоритетних для Укравтодору, "тому що дуже складно на Закарпатті, коли в угорців якісна інфраструктура, а ми нічого не робимо для Закарпаття, просто нічого не робили".

За даними державного порталу "Spending", Закарпатська область у 2021 році входить до трійки областей, у яких місцеві Служби автодоріг заплатили підрядниками найбільші гроші за виконані роботи.

Вище Закарпаття (3,45 млрд грн) лише рідна президенту та близька констультанту "Великого будівництва" Юрію Голику Дніпропетровська обл (4,68 млрд грн) та Запорізька обл (3,49 млрд грн). Решта регіонів значно відстають.

Реклама

Нагадаємо, НАБУ перевірить використання коштів у рамках "Великого будівництва".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно