Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • В умовах загострення кризових явищ найбільш конструктивним виглядає план Тимошенко, – експерт

В умовах загострення кризових явищ найбільш конструктивним виглядає план Тимошенко, – експерт

В умовах загострення кризових явищ найбільш конструктивним виглядає план Тимошенко, – експерт

В умовах загострення кризових явищ найбільш конструктивною та соціально відповідальною виглядає команда Тимошенко, яка не сліпо критикує владу, а намагається доносити фахові пропозиції для стабілізації ситуації в країні.

ВІДЕО ДНЯ

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву політичного експерта Костянтина Матвієнка під час прес-конференції «Чи поглиблюється криза в Україні? Нові виміри й аспекти».

Читайте також:
Юлія Тимошенко: Парламентська ТСК має розслідувати корупційну діяльність «Нафтогазу»
Реклама

«Як найбільш конструктивна й політично відповідальна сила діє партія «Батьківщина», тобто вона ставить питання і пропонує відповіді на них, які об’єктивно мають провести нас через опалювальний сезон. У нас посівна під загрозою, у нас будуть великі проблеми з тарифами і цінами, тому що має ж місце й доларова інфляція. Подивіться, що робиться на ринку нерухомості, продовольства, енергетики», – зауважив Матвієнко.

За його словами, розуміючи всі загрози, які насуваються на країну та її громадян, лідер «Батьківщини», відкинувши політичні амбіції, напрацьовує спільно з командою й фахівцями різних галузей алгоритми та можливі шляхи виходу з кризи.

Реклама

«Юлія Тимошенко послідовно, так би мовити, максимально стримуючи емоції, які переповнюють будь-якого професіонала, який бачить, наскільки неправильно діють в кризових умовах ті, хто мав би діяти фахово... Вона намагається донести ці пропозиції до чинної влади. Я все ще хочу сподіватися, що ці пропозиції все ж таки будуть почутими», – резюмував політ-
експерт.

Нагадаємо, Юлія Тимо-шенко, вважаючи, що в енергетичній сфері України склалась надзвичайна ситуація, нещодавно озвучила План невідкладних дій задля порятунку енергетики, який був напрацьований спільно з ексміністрами енергетики та екскерівниками різних напрямів енергетичної галузі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно