Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Путін розповів, чи введуть в Росії воєнний стан

Путін розповів, чи введуть в Росії воєнний стан

Президент Росії Володимир Путін заявив, що його країні нічого не загрожує і особливого стану в РФ не вводитимуть. Про це повідомляє прокремлівське російське видання "РІА Новини"

ВІДЕО ДНЯ

"Військовий стан вводиться в країні за законом у разі зовнішньої агресії, у тому числі в конкретних районах бойових дій, але у нас такої ситуації немає, і я сподіваюся, не буде… Особливе становище та режим надзвичайної ситуації в Росії вводити не планують", – заявив президент країни-окупанта.

Читайте також:
Росія назвала умови припинення війни в Україні
Реклама

При цьому Путін заявив, що ні призовників, ні тих, кого закликають на збори, не залучатимуть на війну з Україною.

Водночас, самі окупанти публікують у соцмережі відео, де заявляють, що вони звичайні строковики. Вороги заявляють, що йшли "на навчання" і не думали, що перебувають на території іншої країни. Проте не можуть пояснити, чому обстрілюють цивільну інфраструктуру.

Реклама

Крім того, на засіданні Ради федерацій в РФ один із сенаторів заявила про смерть строковиків в Україні, що з роти із 100 осіб вижили 4. 

4 березня в РФ прийняли закон про жорстку цензуру. З країни пішли опозиційні незалежні медіа. Заблокували доступ до соцмереж. Люди в РФ вірять прокремлівським ЗМІ та медіа, де звучить відверта пропаганда та брехня. Зокрема, у Херсон привезли проплачених людей, які на камеру для кремлівських ЗМІ мали "щасливо" зустрічати окупантів і приймати "гумдопомогу".

Українські захисники повідомляють, що за 9 днів війни в України полягло приблизно 10 000 російських солдатів. Росія офіційно втрат не визнає. Разом із собою окупанти привезли мобільні крематорії.  Росіяни не забирають тіла мертвих побратимів. Україна зверталася у зв’язку із цим до Червоного хреста.

Реклама

Нагадаємо, днями президент Росії відмовився від прямої розмови із Зеленським.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно