Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"росія не втратила нічого", – путін зробив нову цинічну заяву

"росія не втратила нічого", – путін зробив нову цинічну заяву

Президент росії володимир путін заявив, що від початку війни в Україні рф не втратила нічого. Про це він заявив на пленарному засіданні Східного економічного форуму у Владивостоці 7 вересня

ВІДЕО ДНЯ

"Упевнений, що з 24 лютого рф нічого не втратила, але головний здобуток – це зміцнення суверенітету. росія – суверенна держава, ми завжди захищатимемо свої національні інтереси, проводячи самостійну політику", – зазначив російський диктатор.

Президент країни-агресора також додав, що росія "до кінця виконає свій обов’язок щодо захисту Донбасу", "зміцниться зовні та внутрішньо".

Реклама
Читайте також:
В росії зробили заяву про зустріч путіна і Зеленського

Крім того, путін упевнений, що росію ізолювати неможливо, оскільки "країна, використовуючи свої природні конкурентні переваги, продовжить нарощувати свій транспортний потенціал, розширювати мережу автомобільних доріг та залізниць, будувати нові підходи до морських терміналів та збільшувати їхню потужність".

Реклама

Він запевняє, що росія цілком здатна забезпечити себе природними ресурсами. За словами путіна, суттєву роль в цьому відіграє Далекосхідний федеральний округ, оскільки він є найважливішим постачальником як на внутрішній ринок, так і для закордонних партнерів нафти, природного газу, вугілля, металів, лісів та водних біоресурсів.

При цьому президент росії вважає, що Захід "в ім’я горезвісного єднання" кидає у топку все.

"Досягнутий рівень промислового розвитку Європи, якість життя людей, соціально-економічна стабільність – все це кидається в топку санкційної печі, витрачається за вказівкою з Вашингтона в ім’я горезвісної євроатлантичної єдності, а по факту приноситься в жертву задля збереження диктатури Сполучених Штатів у світових справах", – заявив путін.

Реклама

За словами президента країни-агресора, навесні багато іноземних корпорацій оголошували про вихід з росії, а сьогодні "одне за одним закриваються виробництва та робочі місця у самій Європі".

путін упевнений, що одна з причин цього – "розрив ділових зв’язків із росією", мовляв, "влада ЄС позбавляє європейські підприємства егергоресурсів, сировини, ринків збуту".

Він також звинуватив США у тому, що вони підірвали основи світового економічного порядку. І додав, що  "Захід прагне зберегти вигідний йому світовий порядок за вигаданими ним правилами".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно